Transparent
Inloggen
Sluiten

Gastón Pereiro scoort voor Uruguay, maar verliest wel van Japan

16 oktober 2018 17:18

Dinsdagmiddag heeft Gastón Pereiro in zijn vierde interland voor Uruguay gezorgd voor zijn tweede interlandgoal. Het was echter niet genoeg voor de winst, omdat Japan in een vriendschappelijk duel met 4-3 wist te winnen van de Zuid-Amerikanen. De treffer van de middenvelder van PSV zorgde in de eerste helft nog voor de 1-1.

Één van de doelpuntenmakers aan de kant van Japan was FC Groningen-middenvelder Ritsu Doan. De Japanner werd al eens gelinkt aan een transfer naar PSV en zal volgende week zaterdag opnieuw tegenover Pereiro staan als PSV in Groningen tegen de plaatselijke FC voor de competitie speelt.




Tags

japan pereiro uruguay groningen doan plaatselijke

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


5 jaar geleden
Mooi dat hij alweer scoort voor Uruguay! We zijn nu alleen 3 jaar verder met hem en ik weet nog steeds niet wat ik nou van hem moet vinden. Vaak zulke belangrijke goals, maar nog vaker zo ontzettend onzichtbaar.
+2/-0

moderator forum-beheerder 5 jaar geleden
Zelf vind ik Gastón Pereiro geen goede speler voor in de basis, hij is altijd onzichtbaar, en maakt niet genoeg doelpunten. Hij is niet goed genoeg voor op die positie, ik denk dat Gastón binnenkort plaats moet maken voor Érick Gutiérrez bij PSV
+1/-2

reactie verwijderd

 
reactie verwijderd

 
reactie verwijderd

 
reactie verwijderd

 
reactie verwijderd

 
reactie verwijderd

 
reactie verwijderd

5 jaar geleden
Ik vind Perreiro een uitstekende speler met een goede traptechniek die een man vrij voor de goal kan zetten en met regelmaat zijn doelpuntjes meepakt. Hij paste echter totaal niet in de negatieve spelwijze die we onder Cocu hebben gespeeld. Onder van Bommel zal hij zich nu echt moeten gaan bewijzen, al is hij natuurlijk met grote regelmaat al beslissend geweest voor PSV, zeker in de grote wedstrijden.
+2/-0



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.839 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

albert alcohol bakayoko brenet brobbey ehvdgxt excelsiorvriend gakpo izecson job koen lozano madueke maduro obelix obispo onzin paniek popcorn psvrijnwoude ridicuul rijbewijs roger santos sutalo trestena twente var xavisimons zusje