Transparent
Inloggen
Sluiten

Pablo Rosario: 'Ik ben blij met mijn debuut. Maar ik kan niet tevreden zijn over mijn spel'

17 oktober 2018 06:39 - ED.nl

Ondanks dat hij tegen België zijn officiële debuut in het Nederlands elftal maakte, was Pablo Rosario na afloop niet tevreden. "Ik ben blij met mijn debuut. Maar ik kan niet tevreden zijn over mijn spel. Het was niet goed. Ik kan veel beter", aldus de middenvelder in gesprek met het ANP, opgetekend door het Eindhovens Dagblad.

Rosario ging verder: "Ik was niet goed aan de bal. Ik was niet zenuwachtig. En het had ook niets met het niveau te maken. Want met PSV speel ik in de Champions League, dat is ook een hoog niveau. Ik moet gewoon zorgen dat ik bij PSV weer goed ga voetballen. Daar moet ik afdwingen dat ik weer een kans in Oranje ga krijgen.

De middenvelder van PSV had gehoopt om tegen Duitsland al te mogen debuteren, maar vlak voor de aftrap hoorde hij dat hij was geschorst. "Natuurlijk was ik erg teleurgesteld, maar de ploeg heeft mij erg gesteund", zo gaf hij aan Gelukkig kreeg ik nu wel speeltijd. Maar ik had veel beter moeten spelen."

Meer op ED.nl


Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


sosa311281 (geschorst)
7 maanden geleden
Bij psv goed voetballen is belangrijker dan in een oefenpotje met oranje. Het komt wel goed met deze jongen.
 
7 maanden geleden
Daar mogen we gerust van uitgaan, ik zie t ook wel zitten in Pablito
 
7 maanden geleden
Ik ook, zit een goeie kop op deze jongen, hij is kritisch en een winnaar. Hij moet wel oppassen met uitspraken over niveau vind ik. PSV heeft in de CL nog geen potten kunnen breken en België is wereldtop, al was het maar een oefenwedstrijd. Dit was niveau. PS goed je weer te zien por!
7 maanden geleden
Gezonde dosis zelfreflectie daar hou ik van. Zou hij door de aanwezigheid van zelfkennis zijn weggestuurd bij de jeugd van Ajax?
 
7 maanden geleden (gewijzigd)
Mijn reactie - even testen
7 maanden geleden
Precies Thijs, een voorbeeldige Teamspeler en ook in de media een natuurlijk talent.
7 maanden geleden
Hij begon wat onwennig, maar herstelde zich de laatste 20 minuten prima. Zal denk ik nog wat moeten groeien om structureel in de basis te komen. Momenteel zal Propper hem nog wel op het bankie houden. Desalniettemin is het wel een mooi middenveld met Gini en Frenkie.
7 maanden geleden
Deze jongen heeft mij sowieso enorm verrast tot nu toe dit seizoen. Eerlijk gezegd dacht ik dat hij 'even' als 'opvulling' gebruikt zou gaan worden tot er een nieuwe aankoop à la Thomas/Gutièrrez zou binnen komen. En dan Rosario terug op de bank. Maar deze jongen houdt zich meer dan prima staande dit seizoen! Doet een onwennig debuut bij Oranje niks aan af.
 
7 maanden geleden
Hier ook! Nooit verwacht dat hij zo snel al, zo'n niveau kon halen bij PSV 1. Speelt ook met de week beter. Wel zal hij in ons shirtje ook mindere wedstrijden gaan spelen, aan hem de taak om hier van te leren. Snel zijn contract verlengen John.
7 maanden geleden
Het is alleen opmerking te noemen dat een wisselspeler van Ajax in de basis stond ipv Rosario en dat Hendrix nooit geselecteerd wordt. Laat dan Vilhena lekker thuis.
 
7 maanden geleden
Is die wisselspeler van Ajax niet een totaal ander soort middenvelder? Wat ik lees is dat Vilhena juist heel goed inviel maar ik heb niks gezien....
7 maanden geleden
Heerlijk toch, dat is nou eens een instelling waar veel hedendaagse voetballers een voorbeeld aan kunnen nemen. Denk dat de instelling sowieso wel goed zit in deze ploeg met v Bommel aan het roer. Winnaarsmentaliteit pur sang.
7 maanden geleden
Het meest belangrijke aan die interland periodes is dat onze toppers ongeschonden terug komen ! Welkom back Pablo, Stevie, Denzel, Luuk, Jeroen ! Zaterdag staat er weer een topper voor de deur ;)
7 maanden geleden
Het is een hele goede voetballer. Zijn lat ligt duidelijk hoger dan bij PsV. Laten we er van genieten.

Laatste nieuws