Transparent
Inloggen
Sluiten

'PSV toont interesse in Donis Avdijaj'

17 oktober 2018 14:18 - Bild.de

Volgens het Duitse Bild staat Donis Avdijaj in de belangstelling van PSV. De international van Kosovo kwam afgelopen seizoen op huurbasis uit voor Roda JC en vertrok deze zomer transfervrij naar Willem II, nadat zijn contract door Schalke 04 werd ontbonden. De vleugelaanvaller tekende in Tilburg een contract voor slechts één seizoen. Willem II bedong wel een optie om dat contract met nog een jaar te verlengen, maar indien de club dat doet zou Avdijaj voor een vaste afkoopsom van € 500.000 euro te koop zijn.

Naast PSV zouden ook onder meer Ajax, Feyenoord en AZ interesse in de aanvaller hebben.

Meer op Bild.de




Tags

avdijaj donis bedong bild feyenoord kosovo ontbonden roda schalke tilburg

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


Zou een goede investering zijn. En dan gewoon weer verhuren aan een club als Heerenveen/Utrecht tot hij sterk en goed genoeg is voor PSV
+2/-0

 
Klopt ja, verlies lijd je er zeker niet mee, heeft iig de kwaliteiten voor een paar ton winst later.
+1/-0

5 jaar geleden
Slimme goede voetballer..voor da geld kende het zelf nie doen ????????
+1/-0

5 jaar geleden
Ik word er nu niet super enthousiast van. Ik zie t niet als een versterking voor de basis en in dat geval geef ik liever de eigen jeugd de kans. Maar inderdaad, voor dat geld, is het een kans waard, hoewel verhuur voor mij dan wel een must is.
+1/-0

5 jaar geleden
PSV heeft Malen en Gakpo en zou hooguit een aankoop in de categorie-Jozefzoon kunnen zijn. Word er niet direct heel enthousiast van, verschil Willem II en PSV is gewoon enorm groot.
+2/-0

 
5 jaar geleden
Niveau-verschil is wel groot, maar het kan verkeren. Jong PSV is keuken kampioen divisie en oa Rosario en Malen hebben de stap naar PSV 1 prima gezet. Erg duur is ie ook niet. Ik ken hem verder niet, is me nooit opgevallen maar ik ben ook geen scout he.
+1/-0

5 jaar geleden
Leuke speler bij Roda maar wat moeten wij ermee? Daar hebben we eigen jeugd wel voor.
+1/-0

5 jaar geleden
Helemaal geen verkeerde speler. Sprong er zowel bij Roda als Willem II duidelijk bovenuit. Maar het is eerder een AZ of Feyenoord aankoop.
+2/-0

5 jaar geleden
Lijkt me een prima te nemen gok, €500k. Verhuren en als hij zich doorontwikkeld zou het wel eens een goede kunnen worden.
+1/-0

Maan (geschorst)
5 jaar geleden
Kopen voor weinig en verhuren aan Utrecht, Vitesse of AZ. Kijken of ie daar de volgende stap kan maken. Kun je geen buil aan vallen en lijkt zich nu toch eindelijk te beseffen hoeveel talent hij heeft. Stond in Duitsland bij Schalke jarenlang bekend als een van de grootste talenten. Wij hebben met Piroe, Gakpo, Malen en Lammers veel talent uit eigen jeugd en ook Romero komt eraan. Maar als je iets goedkoops kan halen voor de breedte moet je dat niet nalaten.
+1/-0

5 jaar geleden
Dan kan je beter stoppen met de jeugdopleiding. Pure middelmaat, heb liever dat ze spelers als Arouna Kone halen.
+1/-2

5 jaar geleden
Had 4 jaar geleden nog een afkoopsom van 47 miljoen in zijn contract staan bij Schalke. Beetje gedevalueerd zeg maar. Is wel een voetballer met leuke acties waarvoor je naar het stadion komt, maar wel echt eredivisieniveau, je wordt er niet beter van, wellicht voor de breedte.
+1/-0

5 jaar geleden
Deze speler is reeds 22 jaar en tegen de tijd dat hij naar PSV zou kunnen komen al 23 jaar als Willem II hem nog een jaar langer vasthoudt. Ja, sorry maar 23 jaar is een leeftijd dat hij er meteen moet staan in het eerste van PSV EN het verschil moet kunnen maken tov zijn concurrenten... Geen idee of hem dat gaat lukken.
+1/-0

5 jaar geleden
Zaakwaarnemer Avdijaj heeft interesse in PSV is betere kop. Gevalletje namedropping dit
+1/-0

reactie verwijderd

reactie verwijderd



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.837 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

albert baka bakayoko bosz brobbey crisy ehvdgxt excelsiorvriend izecson job koen maduro obelix obispo onzin paniek popcorn psvrijnwoude ridicuul roger santos schandalige sutalo teze til trestena var volslagen xavisimons zusje