Transparent
Inloggen
Sluiten

Door PSV verhuurde Luuk Koopmans: 'Dit jaar wil ik bepalend zijn'

18 oktober 2018 07:48 - ED.nl

Voor Luuk Koopmans staat er vrijdag een bijzondere wedstrijd op het programma. De doelman wordt dit seizoen door PSV verhuurd aan MVV en vrijdag staat in Limburg het competitieduel tussen de club uit Maastricht en Jong PSV op het programma. "Het is voor allebei aanhaken of afhaken. Wie wint, sluit aan bij de subtop", aldus de doelman in gesprek met het Eindhovens Dagblad.

Koopmans kampte bij PSV meerdere keren met een zware schouderblessure en heeft daarom geleerd om niet meer ver vooruit in de toekomst te kijken. "Dit seizoen wil ik bepalend zijn en met MVV een mooi jaar neerzetten. Daarna kijken we verder", zo geeft hij aan. "Bij PSV houd ik contact met keeperstrainer Ruud Hesp, die ook naar een paar wedstrijden is komen kijken. Ook train ik af en toe mee in Eindhoven, zo houd ik feeling met de club."

De doelman wil dit seizoen fit blijven en punten pakken voor zijn tijdelijke club. "Zondag tegen FC Twente heb ik dat denk ik gedaan. Dan is het ineens een heel uitdagende competitie, met een wedstrijd waar 25.000 mensen komen kijken", zegt hij daarover. "Als je daar dan de nul kunt houden en weet te winnen, heb je als keeper een heerlijke middag. Ik denk sowieso dat de eerste divisie dit seizoen een mooi platform is, nu er meerdere grote clubs actief zijn."

Meer op ED.nl


Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


7 maanden geleden
Persoonlijk vind ik dit het grootste talent van Nederland. Heel veel rust en goede reflexen.
 
7 maanden geleden
Hoe goed hij ook presteert bij MVV wat mij bijstaat is zijn verschrikkelijk slechte voorbereiding met PSV van vorig seizoen. Ik denk dat Lars Unnerstall toch zeker twee stappen verder is dan Luuk Koopmans.
 
7 maanden geleden
Ik volg al zijn wedstrijden op de voet. Als keeper ben je op je 25e nog steeds een talent. Bovendien ken ik hem persoonlijk, het is echt een prima kerel. Hij is zo onwijs goed.
7 maanden geleden
Zeker een goede keeper maar hij wordt volgens mij volgende maand al 25 jaar. Gezien zijn leeftijd loopt hij toch wat achter met zijn ontwikkeling. Ik weet ook wel dat keepers vaak pas op hogere leeftijd de beste prestaties leveren maar dit is voor mij, ondanks zijn talent een twijfelgeval. Veel succes bij "Us MVV'ke" en wie weet volgend seizoen misschien een eredivisie club. In Venlo zoeken ze er nog eentje.....
7 maanden geleden
Blijft een interessante optie voor de toekomst. Na al zijn blessures kan hij nu pas eerlijk beoordeeld worden en het zou me niks verbazen als Koopmans nog hoog uitkomt.

Laatste nieuws