Transparent
Inloggen
Sluiten

Dennis Haar: 'Ik zou niet weten waarom Mark van Bommel niet kan doorgroeien naar de Europese top'

19 oktober 2018 07:17 - De Telegraaf

In gesprek met De Telegraaf geeft Jong PSV-trainer Dennis Haar aan overtuigd te zijn van de toekomst van Mark van Bommel. "Mark heeft een geweldige staat van dienst. De clubs waar hij heeft gevoetbald, volgen nu ongetwijfeld zijn verrichtingen. En als ze daar iets meer op hem inzoomen en zien wat ik momenteel zie, zou ik niet weten waarom hij niet kan doorgroeien naar de Europese top. Ik geloof er zeker in dat dat kan gaan werken", aldus Haar.

De trainer van Jong PSV gaat verder: "Mark komt heel rustig, stabiel en zelfverzekerd over. Hij heeft een heel duidelijke visie, houdt daar gestructureerd aan vast en brengt alles op een uiterst rustige manier over op de spelers. Ik volg hem met veel bewondering."

Tijdens interlandperiodes trainen de teams van PSV 1 en Jong PSV ook steeds samen. "Mark blijft eindverantwoordelijk, maar het is niet zo dat de staf van Jong PSV niks te zeggen heeft", geeft Haar aan. "Ook tijdens die trainingen staat onze staf er niet alleen als opvulling. Wij krijgen een rol en zijn vrij om aanwijzingen te geven. Al met al ben ik erg te spreken over de samenwerking. De balans tussen het presteren in de hoofdmacht en het optimaal ontwikkelen van jonge spelers om uiteindelijk bij PSV-1 te komen, is heel goed."

Meer op De Telegraaf


Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


7 maanden geleden
Dan zal hij prijzen moeten winnen, te beginnen dit jaar. Allemaal lullen ze elkaar al weer na. Benieuwd wat men zegt als er eens onverhoopt een paar mindere dagen volgen.
 
7 maanden geleden
Wie zegt dat we dit jaar gaan verliezen in de conpetitie? ;-)

Mark heeft echt wel krediet om dat op te vangen. Door de ondergrens heen kunnen we niet in de eredivise als het team blijft werken als een paard zoals de coach het graag ziet.
 
7 maanden geleden
Een mindere dag wil niet persee zeggen verlies! Ik vind het allemaal hartstikke mooi die lof voor van Bommel maar we hebben nog helemaal geen prijs gewonnen. Velen hier hadden weerstand tegen Cocu maar man oh man, wat ben ik blij met alle prijzen die onder hem zijn gewonnen. Met name de laatste titel met een selectie vol hiaten (geen linksbenige verdedigers, geen linksback en geen LCV) was een wereldprestatie
7 maanden geleden
Aldus de trainer van het jeugdteam... Grote nieuwswaarde dit! Misschien de telegraaf een keertje overslaan
7 maanden geleden
Tot nu toe gaat het Mark voor de wind, maar er komt natuurlijk een periode dat het tegenzit. Benieuwd of Mark dan zijn emoties onder controle kan houden. Aan alles zie je dat Mark gemaakt is voor het trainerschap. Ik kan genieten van de strijdlust in het team, waar hij zeker een grote invloed op heeft. Ook vind ik Bommel erg duidelijk in de media, en kan me voorstellen dat de spelersgroep die duidelijkheid ook nodig heeft (vóór Cocu was er toch een tijdje sprake van motivatieproblemen binnen onze selectie).
7 maanden geleden
Beetje overdreven na 3 maanden in het vak, maar Mark pikt het erg leuk op. Laat een goede indruk achter, maar laten we wel met beide benen op de grond blijven. Het is hier geen 020.

Laatste nieuws