Transparent
Inloggen
Sluiten

Mark van Bommel: 'Het maakt niet uit tegen wie wij spelen. Wij moeten hetzelfde brengen en onverstoorbaar blijven'

19 oktober 2018 16:13

Op de persconferentie van vrijdagmiddag gaf Mark van Bommel aan dat het hem niet uitmaakt wie de tegenstander is. "Of het nou zondag, maandag of vrijdag is, om kwart over twaalf of kwart voor negen, of tegen UNA, FC Barcelona of FC Emmen. Het maakt niet uit tegen wie wij spelen. Wij moeten hetzelfde brengen en onverstoorbaar blijven", aldus de trainer van PSV, opgetekend door het Eindhovens Dagblad.

Het zal de eerste keer in de historie zijn dat beide ploegen in competitieverband tegenover elkaar staan. "Het is een ploeg die in een 4-4-2 speelt en dat doet niet iedereen. Zij zullen het als een uitdaging zien om hier te spelen en zo makkelijk zal het niet worden voor ons", zo geeft Van Bommel aan.

Van Bommel is niet bang dat zijn spelers de wedstrijd tegen FC Emmen als tussendoortje zien met de wedstrijd tegen Tottenham Hotspur van woensdag in het vooruitzicht. "Bij deze jongens maak ik me totaal geen zorgen over hun houding. En als er toch iets is, worden ze wel gecorrigeerd door de groep", zegt hij daarover.


Bij dit bericht is de reactiemogelijkheid uitgeschakeld.

Laatste nieuws