Transparent
Inloggen
Sluiten

Luuk de Jong: 'We zeiden tegen elkaar dat we niet moesten stoppen en door moesten gaan'

20 oktober 2018 21:49

In gesprek met Fox Sports kreeg Luuk de Jong de opmerking dat PSV maar bleef jagen op meer doelpunten. "Dat zeiden we ook tegen elkaar. Dat we niet moesten stoppen en door moesten gaan. Je ziet het aan Lozano, die had nog niet gescoord. Die blijft dan zoeken naar de goals", aldus de aanvoerder van PSV. "En ook de rest van de aanvallers willen allemaal scoren. Dan is het lekker dat Guti er in komt en hij ook een goaltje mee pikt. Dat is vooral lekker voor hem natuurlijk."

De Jong kreeg ook de opmerking dat het een parodie op een wedstrijd was. "We begonnen niet eens zo heel goed, maar uit het niets maak je die 1-0. Dat geeft natuurlijk een lekker gevoel", zo gaf hij aan. "Dat is ook een kwaliteit. Ook al zit je niet lekker in de wedstrijd om dan nog die goals te maken. Daarna lopen we uit naar 4-0 voor rust, dat is gewoon heerlijk natuurlijk."

Voor de aanvaller was het alweer zijn zevende en achtste goal van het seizoen. "Ze zoeken mij ook. Een paar goede ballen ook van Lozano. Een voorzet en een corner. Dat vind ik alleen maar heerlijk natuurlijk", zei hij daarover.




Discussieer mee op de forums


Tags

jong lozano fox goaltje guti jagen parodie

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.845 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bergwijn bla dichterbij dwhm eredivisie exzfoxsy feyenoord flamingo kompas kou kroes madueke praag psveldhoven ramalho renners romario rvc sandler skipper soccernews sparta tuchtcommissie utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte wedstrijdrapportage