Transparent
Inloggen
Sluiten

Steven Bergwijn: 'Ik vond het raar dat Nijhuis niet naar de beelden ging kijken'

20 oktober 2018 22:15

Steven Bergwijn gaf na de winst tegen FC Emmen aan dat hij de hele wedstrijd gedreven was om doelpunten te maken. "We hebben het er sowieso over dat we altijd door moeten gaan. Het maakt niet uit hoeveel het staat. Voor mezelf is het al eventjes geleden dat ik heb gescoord, dus ik ben ook op zoek", aldus de aanvaller in gesprek met Fox Sports. "Uiteindelijk een 6-0 overwinning, dat is prima."

De aanvaller was verbaasd dat hij in de eerste helft geen strafschop kreeg. "Hij haakt mij gewoon, anders kan ik gewoon doorlopen. Ik vond het raar dat hij niet naar de beelden ging kijken, maar dat is zijn keuze", zo gaf hij aan. Hij krabbelde wel enigszins terug toen hij de beelden zag. "Hij haakt me wel, maar ik moet zeggen dat het een beetje makkelijk was. Maar hij had sowieso moeten kijken en moeten beslissen, dat heeft hij nu niet gedaan."




Tags

bergwijn nijhuis emmen fox krabbelde

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.844 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

alchemist bakayoko bastard bergwijn dichterbij eredivisie feyenoord flamingo hendrikus jong koen kou kroes madueke manolev praag psveldhoven ramalho renners romario rvc sandler skipper soccernews sparta tuchtcommissie utrecht vip waarheidsgehalte wedstrijdrapportage