Transparent
Inloggen
Sluiten

'Daniel Schwaab speelde met gips na gebroken hand tegen Internazionale'

22 oktober 2018 07:16 - De Telegraaf

Daniel Schwaab speelde in de wedstrijd tegen FC Emmen met gips om zijn linkerhand. De Telegraaf weet te melden dat de Duitse verdediger zijn hand heeft gebroken in het duel tegen Internazionale toen hij in botsing kwam met Jeroen Zoet waaruit de 1-2 viel. Schwaab kon de wedstrijd wel gewoon uitspelen.

De Duitser moest drie dagen later het competitieduel tegen VVV laten schieten, maar dat kwam vanwege een griepje. De manier waarop zijn hand was ingepakt, vormde geen gevaar voor de tegenstanders, zo werd beoordeeld.




Discussieer mee op de forums


Tags

schwaab gips internazionale botsing emmen griepje ingepakt linkerhand telegraaf vormde vvv zoet

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


5 jaar geleden
Wij zijn niet bang want Swaapie is erbij. Wat een fantastische gast is dat toch. Hij weet van zichzelf dat hij niet goed genoeg is voor de Europese top, dat is ook een kwaliteit die veel spelers missen. Voor onze eigen Mickey Mouse League is hij wél een topspeler en laat dat dan ook wekelijks zien. Chapeau Daniel.
+3/-0



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.839 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

albert alcohol bakayoko basarnhem brenet brobbey ehvdgxt excelsiorvriend gakpo izecson job koen lozano maduro obelix obispo onzin paniek popcorn psvrijnwoude ridicuul rijbewijs roger santos sutalo trestena twente var xavisimons zusje