Transparent
Inloggen
Sluiten

Alleen PSG scoorde dit seizoen vaker in competitieverband dan PSV

22 oktober 2018 07:57 - De Telegraaf

PSV is uitstekend aan het seizoen begonnen. Na negen competitiewedstrijden heeft de ploeg van Mark van Bommel nog alles gewonnen en heeft het bovendien een geweldig doelsaldo van 36 doelpunten voor en maar 3 tegen. In Europa is bovendien maar één ploeg te vinden die vaker wist te scoren in competitieverband, zo zocht De Telegraaf uit. Paris Saint-Germain wist in Frankrijk al 37 doelpunten te maken. De nummer één van Frankrijk speelde echter wel een wedstrijd meer dan PSV.


Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


7 maanden geleden
Eindelijk een goede verdediging, zo ook laten de cijfers zien. En een beetje flauw om PSG die eer te geven, want in onze tiende wedstrijd (Grunning uut) gaan we vast en zeker scoren. Zeker als Padt in het doel staat ????
 
7 maanden geleden
Hmmm nog meer doelpunten, yummy. #rupsjenooitgenoeg ;)
7 maanden geleden
Eerst de punten dan de doelpunten! Maar het gaat wel echt lekker zeg! Hopelijk houden we dit nog lang vol en gaan we ook in Europa punten pakken. Doelsaldo zou zo maar eens boven de 100 uit kunnen gaan komen dit jaar en zo hoort het ook. De selectie is in balans en als je zo veel beter bent moet je ook meer scoren. Had tegen Emmen ook zo maar 10-0 kunnen worden. Maar de wil om te winnen en de gretigheid naar doelpunten is er en dat zien we graag!
7 maanden geleden
Hopen dat van Bommel die trein aan de gang kan blijven houden. Zolang als ze maar kunnen en willen blijven gaan zie ik het seizoen zeer positief tegemoet. Dat besef lijkt er in ieder geval te zijn! Niet verzaken/verslappen dan komt het goed.

Laatste nieuws