Transparent
Inloggen
Sluiten

Theo Lucius: 'Angeliño is voor PSV de ideale back'

22 oktober 2018 08:18 - De Telegraaf

Als rapporteur voor De Telegraaf was Theo Lucius aanwezig bij de wedstrijd van PSV tegen FC Emmen. Met name Angeliño wist veel indruk te maken op de voormalig PSV'er. "Die jongen maakt een hele sterke indruk. Hij is gedreven en laat iedere wedstrijd zien waarom PSV hem heeft aangetrokken", aldus Lucius. "In defensief opzicht maakt hij heel weinig fouten en hij is constant dreigend naar voren. Voor PSV is dit de ideale back. Hij kan vooruit verdedigen, mee opkomen en een actie maken. Dat zijn belangrijke kernkwaliteiten. Hij is conditioneel sterk, lijdt weinig balverlies en doet het fantastisch."

Voor Angeliño is het ook een goede keuze geweest om naar PSV te gaan, zo vindt Lucius. "Hij speelt hier immers ook wedstrijden op het hoogste Europese niveau", zegt hij daarover. "Daar leer je ontzettend veel van en daardoor maak je als speler razendsnel stappen in je ontwikkeling. Dat is iets heel anders dan een wedstrijdje tegen FC Emmen. Angeliño zal dan ook alleen maar beter worden."

Volgens Lucius zit de selectie van PSV ook heel goed in elkaar. "Defensief is het heel degelijk met Schwaab en Viergever. Bovendien hebben zij met Jeroen Zoet een prima keeper achter zich staan", zo geeft hij aan. "Er lopen backs die opkomen en aanvallend ook van waarde zijn. Op het middenveld staat een sterk blok, met Jorrit Hendrix als stofzuiger. En voorin loopt het ook over van de kwaliteit, met jongens als Steven Bergwijn, Hirving Lozano en Luuk de Jong. De werklust spat er vanaf bij die gasten."

PSV is in de ogen van Lucius dan ook dé titelfavoriet. "Dat heb ik vanaf het eerste moment gezegd en daar blijf ik bij. Er is geen tegenstander in de Eredivisie waar ik PSV van zie verliezen. Hooguit Ajax een keer", aldus Lucius. "Er gaat denk ik ook een flinke kloof vallen tussen die twee clubs en de rest. En ik verwacht dat de Eindhovenaren aan het eind van de rit met de schaal staan."




Discussieer mee op de forums


Tags

lucius angelino emmen opkomen balverlies bergwijn conditioneel eredivisie hendrix jong kernkwaliteiten kloof lozano rapporteur schwaab spat stofzuiger telegraaf titelfavoriet viergever werklust zoet

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


5 jaar geleden
Nauw, nauw, Theo, niet te hoog van de toren blazen hè. Ik voorzie nog wel een klein terugslagje voor spelers als Rosario, Dumfries en Angeliño. Het is gewoon ontzettend moeilijk om dit niveau een heel seizoen vol te houden. Laten wij niet over een kampioenschap praten maar gewoon boven in blijven meedraaien tot het einde van de competitie. De druk ligt in A'dam, die moeten, zien we dan wel weer hoe ze daar met die druk omgaan....
+2/-1

5 jaar geleden
Even totaal iets anders. Sinds Ajax thuis is er een nieuwe stadionspeaker bij PSV. Behalve het omroepen van de opstelling doet hij ook interviews met supporters voorafgaand aan de wedstrijd en in de rust. De korte gesprekjes zijn te zien op de beeldschermen.

Voor een wedstrijd vond ik dit wel grappig, maar bij PSV-Inter en PSV-VVV was die kerel er weer met z'n interviews. Persoonlijk vind ik het weinig toevoegen aan de sfeer en het zijn steeds dezelfde vragen "Hoeveel gaat het worden?", "Wie gaat er scoren?". Bovendien vind ik dat hij de opstelling meer schreeuwt dan op een normale manier omroept.

Weet iemand waarom deze kerel nu de omroeper is en waar de oude vertrouwde speaker is gebleven? Ik hoop dat dit een soort pilot is, maar ik kan er verder niks over vinden.
+3/-0

 
forum-beheerder 5 jaar geleden
+1! Ik heb ook gewoon liever de stemmen van Arie en Ralph!
+1/-0

 
5 jaar geleden
Ik krijg altijd een beetje een "intocht van Sinterklaas" gevoel als die kerel weer zijn vragen aan de supporters gaat stellen ................
+1/-0

 
5 jaar geleden
Een Sinterklaas intocht met zwarte pieten of roetveegpieten?
+1/-0

 
5 jaar geleden
Laatste 2 wedstrijden is zelfs het clublied niet gespeeld na de opstellingen.
+1/-0

 
5 jaar geleden
Is dat niet gewoon Leon van de Sande van de olifantendoders die die interviews nu doet?
+1/-0

 
5 jaar geleden
Ik heb het even opgezocht en het blijkt inderdaad om Leon van der Zanden te gaan. Zelf nog nooit van de beste man gehoord, maar hij kwam me wel vaag bekend voor. Hij bleek ook bij de huldiging van afgelopen seizoen op het podium te staan.

https://www.kliknieuws.nl/regio/oss/algemeen/142205/leon-van-der-zanden-elke-stap-is-een-cadeau-link

Helaas valt in bovenstaand artikel te lezen dat hij door PSV in de arm is genomen en dat hij de komende tijd meer dingen voor PSV wil gaan doen. Persoonlijk zit ik niet op deze vent te wachten. Hopelijk zijn Arie en Ralph snel terug!
+1/-0

reactie verwijderd

reactie verwijderd



PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

albert alcohol bakayoko brenet brobbey ehvdgxt excelsiorvriend gakpo izecson job koen lozano madueke maduro obelix obispo onzin paniek popcorn psvrijnwoude ridicuul rijbewijs roger santos sutalo trestena twente var xavisimons zusje