Transparent
Inloggen
Sluiten

Pablo Rosario: 'Ons spel biedt zeker perspectief in de Champions League'

22 oktober 2018 08:57 - Eindhovens Dagblad

In gesprek met het Eindhovens Dagblad beseft Pablo Rosario dat het tijd wordt dat PSV ook in de Champions League punten gaat pakken. "We moeten goed rusten, herstellen en een plan maken om Tottenham te verslaan", aldus de middenvelder na de wedstrijd tegen FC Emmen. "Tottenham is een heel goede ploeg, als je ziet welke spelers ze hebben... Wij laten dit seizoen zien dat we altijd kansen kunnen creëren, ook tegen Barcelona en Inter was dat het geval. Helaas pakten we in die wedstrijden geen punten, maar ons spel biedt zeker perspectief."

De knop is dan ook al omgezet richting het duel tegen Tottenham Hotspur van woensdag. "We zijn op weg naar iets moois, hebben altijd een duidelijk plan. Om gelijk na zo'n zege op Emmen de knop om te zetten, hoort daar ook bij", zo geeft hij aan.

Ook Luuk de Jong snakt naar winst in de Champions League. Vooral nu het in de Eredivisie zo geweldig loopt. "Natuurlijk wil je dat. We zullen altijd kansjes gaan krijgen. Hopelijk kunnen we er een mooie avond van maken", zegt de aanvoerder van PSV daarover.




Discussieer mee op de forums


Tags

rosario tottenham emmen knop barcelona eredivisie inter jong kansjes snakt

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


Klinkt hongerig, en dat geeft hoop en perspectief, ze gaan er niet als slappe was erin,ik geloof in een Italiaans 1-0, voor een keertje.
+2/-0

 
reactie verwijderd

 
reactie verwijderd

5 jaar geleden
Tijd om de onstane euforie in klinkende munt om te slaan.
Niet omdat het moet,maar omdat het kan.
+2/-0



PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

alchemist bakayoko bastard bergwijn eredivisie feyenoord flamingo hato izecson jevon jong koen kou kroes madueke malaise manolev praag psvrijnwoude ramalho renners romario rvc santos shevchenko skipper slot tuchtcommissie vip wedstrijdrapportage