Transparent
Inloggen
Sluiten

Toby Alderweireld: 'PSV wint thuis ook gewoon met 3-0 van Ajax'

23 oktober 2018 07:01

Net zoals PSV is ook Tottenham Hotspur nog zonder punten in de Champions League. In gesprek met De Telegraaf geeft verdediger Toby Alderweireld echter aan dat het vertrouwen groot is bij hem. "Drie punten, dat moet eigenlijk. Zeker die wedstrijd bij Inter hadden we moeten winnen", aldus de Belg. "Vorig jaar hebben we in de Champions League laten zien dat we in staat zijn om een mooie serie neer te zetten, dus het geloof is er nog zeker."

PSV zal ook moeten winnen als het Europees nog iets wil. "Dan krijgen we een mooie wedstrijd, toch? Ik heb er vertrouwen in. Wij vallen altijd aan, gaan vol voor de drie punten", zo geeft hij aan. "Als Tottenham zijnde moeten we het hen lastig maken door veel druk te zetten en ze geen tijd en ruimte te geven. We moeten zeker van onze eigen kracht uitgaan."

Voor Alderweireld is het ook duidelijk waar voor Tottenham het gevaar ligt. "Ik denk in de countermomenten. Luuk de Jong is een balvaste spits. Met de lopende, snelle mensen eromheen kan PSV heel gevaarlijk zijn", zegt hij daarover. "Het wordt gewoon een enorm lastige wedstrijd, zeker als wij ons niveau niet halen. We zullen top moeten zijn om daar punten te pakken. Het wordt zeker moeilijk. PSV wint thuis ook gewoon met 3-0 van Ajax."




Discussieer mee op de forums


Tags

alderweireld toby tottenham balvaste countermomenten inter jong telegraaf

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bergwijn bla business dichterbij eredivisie feyenoord kompas kou kroes madueke oost overmars praag psveldhoven ramalho renners romario ruilen rvc sandler seat skipper soccernews sparta utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte