Transparent
Inloggen
Sluiten

Transfer Lee naar PSV bevestigd

3 januari 2003 08:13

Verslaggever: RvW

Zowel in Koreaanse als in Eindhovense media wordt de transfer van Young-pyo Lee naar PSV bevestigd, waar we gisteren al exclusief melding van maakten. Tegen het Eindhovens Dagblad meldt Arnesen dat de transfer op hoofdlijnen rond is en dat er slechts nog details afgerond dienen te worden. De linkerflankspeler van Anyang zal voor een half jaar tekenen met optie tot koop. In Korea berichten alle grote sportkranten over het rondkomen van de transfer (details volgen later).

Park ondertussen zal op 5 januari richting Nederland komen voor de medische keuring. Daarna moet hij terug om de benodigde papieren in oren te laten maken.

Meer op




Tags

lee anyang arnesen benodigde hoofdlijnen keuring korea linkerflankspeler nederland park pyo sportkranten

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.845 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bergwijn bla dichterbij dwhm eredivisie feyenoord flamingo kompas kou kroes madueke overmars praag psveldhoven ramalho renners romario rvc sandler skipper soccernews sparta tuchtcommissie utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte wedstrijdrapportage