Transparent
Inloggen
Sluiten

Mark van Bommel: 'Degene die morgen wint, haakt aan'

23 oktober 2018 15:20

Op de persconferentie van dinsdagmiddag was het voor Mark van Bommel duidelijk dat PSV moet winnen van Tottenham Hotspur. De trainer van PSV was het echter niet eens met de vraag of het voor PSV een examen is. "Nee hoor. Dan zeg je eigenlijk dat we eerst twee keer hebben mogen oefenen. Dat is natuurlijk niet zo", aldus Van Bommel, opgetekend door PSV.nl. "Wat wel zo is, is dat de ploeg die morgen wint aanhaakt. De ploeg die verliest krijgt het heel lastig."

Van Bommel kreeg ook de vraag hoe hij kijkt naar de vermoeide indruk die de ploeg uit Londen soms maakt. "Alle topteams in Europa hebben dat probleem. Ik vind niet dat Spurs slecht speelt", zo gaf hij aan. "Natuurlijk hebben ze het lastig met wat blessures en doet het drukke schema waaronder ook het WK van afgelopen zomer zich voelen, maar ze spelen nog steeds goed voetbal. Ik vind Tottenham niet minder dan Barcelona en Inter."




Tags

bommel tottenham aanhaakt barcelona examen inter londen spurs vermoeide

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bla bosz business dichterbij dwhm eredivisie exzfoxsy feyenoord kompas kou kroes oost overmars praag psveldhoven ramalho renners romario ruilen rvc sandler seat skipper soccernews sparta utrecht voorkennis waarheidsgehalte