Transparent
Inloggen
Sluiten

Nick Viergever: 'Het is een mooie uitdaging om als team dit soort spelers te bestrijden'

24 oktober 2018 06:48

Na Lionel Messi en Mauro Icardi kan Nick Viergever zich nu opmaken voor een strijd met Harry Kane. "Dit is de absolute top van de wereld. Het is een mooie uitdaging om als team dit soort spelers te bestrijden", aldus de verdediger in gesprek met De Telegraaf. "Dat doen Daniel en ik niet met z’n tweeën. Daarvoor hebben we een heel plan nodig met het elftal, binnen onze speelwijze. Hoe los je dit op? Op kracht wint-ie het van je, maar dan moet je dus slim zijn."

Winst voor PSV is wel noodzakelijk. "Als we nog wat willen in de Champions League, moeten we winnen. Dit wordt dus een heel belangrijk tweeluik tegen Tottenham. Als we winnen, zitten we nog volop in de race. Maar bij een nederlaag wordt het een heel lastig verhaal", zo geeft hij aan.

Ondanks dat PSV in beide wedstrijden goed voor de dag kwam, staat de teller in de Champions League nog op nul punten. "We zijn competitief genoeg om vol voor onze kansen te gaan. Die liggen er elke wedstrijd. Ook tegen Spurs", zegt Viergever daarover. "We hebben ons in de vorige wedstrijden goed kunnen wapenen, maar moeten wel op de juiste momenten toeslaan. Als je kansen krijgt, moet je een tegenstander wel afstraffen. Hopelijk is het geluk nu aan onze zijde."




Tags

viergever afstraffen competitief icardi kane mauro messi spurs telegraaf toeslaan tottenham tweeen wapenen

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.844 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bergwijn bla business dichterbij eredivisie feyenoord kompas kou kroes madueke oost overmars praag psveldhoven ramalho renners romario ruilen rvc sandler seat skipper soccernews sparta utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte