Transparent
Inloggen
Sluiten

PSV onder 19 verspeelt zege diep in blessuretijd

24 oktober 2018 15:47

PSV onder 19 heeft de tweede thuiswedstrijd in de UEFA Youth League niet weten te winnen. Tegen Tottenham Hotspur werd met 2-2 gelijk gespeeld. Joël Piroe zette de ploeg van Ruud van Nistelrooy na ruim een kwartier op voorsprong met een schitterend afstandsschot, terwijl Mohammed Ihattaren vlak voor rust voor de 2-0 ruststand zorgde.

Na rust kreeg Tottenham kans op kans, waaronder een strafschop na een overtreding van Koen Oostenbrink De strafschop werd door Kyan van Dorp echter gestopt en de Engelsen leken niet verder te komen dan een afstandsschot een kwarier voor tijd. In de vijfde minuut van de blessuretijd viel echter alsnog de gelijkmaker.

Bij PSV onder 19 viel aanvoerder Michal Sadilek al snel uit na een wond aan zijn bovenbeen. Rik Elfrink wist via Twitter echter te melden dat er geen sprake lijkt van ernstige schade en de wond inmiddels al gehecht is.




Tags

tottenham wond bovenbeen dorp elfrink ihattaren koen kwarier kyan nistelrooy oostenbrink piroe sadilek uefa

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.




PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.843 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

alchemist bakayoko bastard bergwijn eredivisie feyenoord flamingo hato izecson jevon jong koen kou kroes madueke manolev nederland praag psvrijnwoude renners romario rvc santos shevchenko skipper slot tuchtcommissie utrecht vip wedstrijdrapportage