Transparent
Inloggen
Sluiten

Jeroen Zoet: 'Ik denk dat we blij moeten zijn met een punt'

24 oktober 2018 23:36

In gesprek met Fox Sports gaf Jeroen Zoet aan blij te zijn dat PSV nog een punt uit het vuur had gesleept. "Uiteindelijk een moment waarop zij met een man minder staan en wij vanuit een spelhervatting gevaarlijk kunnen worden. Luuk is attent en tikt die bal binnen", aldus de doelman. "We hebben daarna een punt gekoesterd en er met z'n allen voor gevochten en er alles voor gegeven. De vorige wedstrijden was het elke niet, nu hebben we een punt gehaald. Ik denk dat we daar blij mee moeten zijn."

Zoet vond het nog te vroeg voor complimenten. "Als je kijkt naar de stand hebben we maar één punt. Maar het is goed dat je vanuit een achterstand nog gelijk komt. Dat voelt toch fijner als dat je vanuit een 2-1 voorsprong gelijk komt", zo gaf hij aan. "Met het punt zijn we blij, maar we hebben nog helemaal niets."

PSV had het ook lange tijd heel lastig met de Engelsen. "Je weet gewoon dat Tottenham een geweldig elftal is. Dat hebben ze vandaag ook weer bewezen. Het is een team dat al een aantal jaar samen speelt, een geoliede machine. Des te knapper dat we nog een punt gehaald hebben", zei hij daarover.




Tags

zoet attent fox geoliede gesleept knapper machine spelhervatting tikt tottenham vuur

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

bakayoko bla bosz business eredivisie feyenoord hendrikus kompas kou kroes madueke ofwel oost overmars pepi praag psveldhoven ramalho renners romario ruilen rvc sandler seat seizoenskaart skipper soccernews sparta utrecht voorkennis