Transparent
Inloggen
Sluiten

Denzel Dumfries: 'Uiteindelijk hebben we een punt er uit gesleept, dat is echt kwaliteit'

24 oktober 2018 23:43

Denzel Dumfries was het in gesprek met Fox Sports eens dat Tottenham Hotspur de betere ploeg was in Eindhoven. "Als je de wedstrijd kijkt, hadden zij het betere van het spel en ook de grootste kansen. Maar ik denk dat wij veerkracht getoond hebben vandaag en niet hebben opgegeven. We zijn door blijven gaan", aldus Dumfries. "Ondanks dat het niet onze beste wedstrijd was, hebben we veerkracht getoond en dat is wel knap."

In de tweede helft werd PSV op sommige momenten van het kastje naar de muur gestuurd. "Dat is natuurlijk wel lastig dat je dan veerkracht toont. Dat je gefocust blijft en je ding blijft doen. Dan moet je als mannen hard blijven werken en dat hebben wij gedaan", zo gaf hij aan. "We hebben niet opgegeven, ondanks dat zij het betere van het spel hadden. We hebben natuurlijk al Inter en Barcelona gehad, maar ik denk dat verschil vandaag groter was dan tegen hun. We hadden niet onze beste dag, maar we hebben wel gestreden."

De wedstrijd tegen Tottenham was voor PSV een wedstrijd waarin ze het moesten doen. "Het was duidelijk dat we vandaag moesten. Als je naar de stand kijkt wist je dat we vandaag moesten winnen of in ieder geval niet mochten verliezen. Het was een lastige wedstrijd vandaag, maar een compliment naar de ploeg dat we zo door bleven gaan. Ondanks alles zijn we door blijven gaan en zijn we gas blijven geven. Uiteindelijk hebben we een punt er uit gesleept, dat is echt kwaliteit."




Tags

dumfries gesleept veerkracht opgegeven tottenham barcelona fox inter muur

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.846 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bla bosz business dichterbij dwhm eredivisie exzfoxsy feyenoord kompas kou kroes oost overmars praag psveldhoven ramalho renners romario ruilen rvc sandler seat skipper soccernews sparta utrecht voorkennis waarheidsgehalte