Transparent
Inloggen
Sluiten

'Steven Bergwijn ook onzeker voor competitiewedstrijd tegen FC Groningen'

25 oktober 2018 00:04 - ED.nl

Het Eindhovens Dagblad weet te melden dat het onzeker is of Steven Bergwijn aanstaande zaterdag tegen FC Groningen wel kan spelen. De vleugelaanvaller kon vanwege een enkelblessure al niet spelen tegen Tottenham Hotspur, waarbij zijn plek werd ingenomen door Donyell Malen. De status van Bergwijn wordt van dag tot dag bekeken.

Meer op ED.nl




Tags

bergwijn groningen enkelblessure malen tottenham

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


5 jaar geleden
Laat maar op de bank beginnen en alleen brengen wanneer echt nodig, ik vond en vind Malen wel degelijk een prima vervanger, maar zo'n jonge jongen heeft tijd en ritme nodig om als basisspeler te wennen. Net als Bergwijn dat zelf ooit ook nodig had.
+2/-0

5 jaar geleden
Zonder Steven moeten we daar ook de punten kunnen pakken. Voor Donyell weer een mooie kans om te laten zien wat hij kan....
+1/-0

5 jaar geleden
Vond het gisteren toch nog wel even goed duidelijk worden dat Donyell Malen nog geen Steven Bergwijn is. Geeft ook niks maar we worden er wel iets minder door, vooral tegen sterke ploegen. Tegen Groningen zal het dus geen biet uit maken en scoort Malen gewoon 2 keer.
+1/-0

 
5 jaar geleden
Klopt, is niet hetzelfde niveau op dit moment. Malen is nog op het niveau van Bergwijn toen hij net een basisplaats kreeg. Oftewel, Malen moet veel vlieguren maken, maar zie hem zeker ver komen en eventueel als basisspeler komend seizoen mocht Bergwijn en/of Lozano onverhoopt vertrekken.
+1/-0

5 jaar geleden
Jammer dat Bergwijn er gisteren niet was, hoewel Malen een uitstekende speler is.
Ik zou Mark van B. graag willen vragen waarom hij histeren geen gebruikk gemaakt heeft van Gutierrez. Eigenlijk met uitzondering van vooral Lozano en Zoetr (en soms Pereiro en Schwaab) haalde niemand het niveau van Tottenham. Gutierrez heeft dat niveau wel. Ik neem toch aan dat hij nu opok wel in het door Van Bommel opgezette spelsysteem past.
+1/-0

Idd Malen is prima, maar moet nog wennen.
Weet iemand of Jong - Dord vanavond uitgezonden word. Ga er normaal altijd naartoe, maar ze zijn hier in België aan de snelweg aan het werken, en heb daar woensdag ook al een uur stil gestaan. Heb daar weinig zin in.
+2/-0



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.844 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

alchemist bakayoko bastard bergwijn dichterbij dwhm eredivisie feyenoord flamingo hendrikus koen kou kroes madueke manolev praag psveldhoven ramalho renners romario rvc sandler skipper soccernews sparta tuchtcommissie utrecht vip waarheidsgehalte wedstrijdrapportage