Eerste doelpunt voor Maximiliano Romero bij gelijkspelend Jong PSV

26 oktober 2018 21:56

Maximiliano Romero heeft zijn eerste officiële treffer in het shirt van PSV binnen. De Argentijn speelde vrijdagavond weer mee met Jong PSV en nam in het competitieduel tegen FC Dordrecht de 2-0 voor zijn rekening, wat uiteindelijk de ruststand zou worden. De score op De Herdgang werd al vroeg geopend door Lennerd Daneels.

Na rust gaf Jong PSV het echter in een tijdsbestek van een paar minuten helemaal weg. Na 67 minuten spelen wist FC Dordrecht de aansluitingstreffer te maken en drie minuten later was het weer gelijk.

In de eerste helft was er nog een curieus moment met Jong PSV-trainer Dennis Haar. Hij hield een bal tegen zodat een ingooi snel genomen kon worden. De bal was echter nog niet uit toen hij de bal raakte, zodat hij de gele kaart kreeg.