Transparent
Inloggen
Sluiten

Eerste doelpunt voor Maximiliano Romero bij gelijkspelend Jong PSV

26 oktober 2018 21:56

Maximiliano Romero heeft zijn eerste officiële treffer in het shirt van PSV binnen. De Argentijn speelde vrijdagavond weer mee met Jong PSV en nam in het competitieduel tegen FC Dordrecht de 2-0 voor zijn rekening, wat uiteindelijk de ruststand zou worden. De score op De Herdgang werd al vroeg geopend door Lennerd Daneels.

Na rust gaf Jong PSV het echter in een tijdsbestek van een paar minuten helemaal weg. Na 67 minuten spelen wist FC Dordrecht de aansluitingstreffer te maken en drie minuten later was het weer gelijk.

In de eerste helft was er nog een curieus moment met Jong PSV-trainer Dennis Haar. Hij hield een bal tegen zodat een ingooi snel genomen kon worden. De bal was echter nog niet uit toen hij de bal raakte, zodat hij de gele kaart kreeg.


Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


6 maanden geleden
Wat een middelmaat. Kan gewoon echt niet. Tijd om door te selecteren.
 
6 maanden geleden
Zo denigrerend is ook niet nodig.
6 maanden geleden (gewijzigd)
Big Paul, wie vallen er wat jou betreft tegen bij Jong PSV? Het zijn volgens zeggen toch bijna allemaal wel talentvolle spelers, sommige al met eerste elftal ervaring.
 
6 maanden geleden
V Osch, Soulas, Abels, Theunissen, Schoonbrood, Daneels, Wallenburg, Hattu. Kun twijfel ik nog over maar maar waarschijnlijk ook een nee.
 
6 maanden geleden
Bedankt, zitten qua naam ook geen spelers tussen waarvan ik dacht dat ze goed genoeg zouden zijn voor de selectie van PSV 1.
6 maanden geleden
Guess who's back? Romero? No Pinto :) Schaamteloze zelf ophemeling dit, maar goed wat moet je anders na 1 jaar afwezigheid. Gelukkig heeft Twitter me goed opgevangen
6 maanden geleden
EL Tigre komt eraan! Volgend jaar topscorer met 30 goals als vervanger van Luuk de Jong.
6 maanden geleden
Die had mijn Oma van 85 er ook wel ingeschoten. Hopen dat hij wat meer gaat laten zien.
6 maanden geleden
Prima talent, jammer van de blessure, maar heeft nog voldoende tijd om er dadelijk ook voor PSV 1 te staan.
6 maanden geleden
Wat me wel wat teleurstelt bij Jong PSV dat het elftal ondanks de vele talenten die er spelen, er zo weinig in slaagt een voorsprong ook tot het einde van de wedstrijd, te behouden. Heel vaak krijgt het elftal nog slaag is de laatste minuten van de wedstrijd. bij PSV1 is dat juist andersom.

Laatste nieuws