Transparent
Inloggen
Sluiten

Donyell Malen: 'Niemand zat er lekker in en we moeten ons gewoon schamen'

30 oktober 2018 22:01

Donyell Malen gaf in gesprek met Fox Sports aan dat het heel stil was in de kleedkamer van PSV. "Iedereen is teleurgesteld. Er gaan zo veel dingen fout. Niemand zat er lekker in en we moeten ons gewoon schamen", aldus Malen. "Iedereen schaamt zich hier voor. Het was gewoon niet goed genoeg."

Waar het mis ging bij PSV kon de aanvaller niet aangeven. "Iedereen zat in een moeilijke fase in de wedstrijd. We kwamen er gewoon niet uit en het was niet goed genoeg", zo gaf hij aan. "Ik kan wel blijven zeggen dat het niet goed genoeg was, maar dit is gewoon niet goed."

Het was voor hem ook lastig om in te vallen. "Natuurlijk. Niemand zat er lekker in en dan probeer je wel, maar het was allemaal een beetje onzeker aan de bal", zei hij daarover. "Dat is wel lastig, maar aan de andere kant weet ik dat ik goed genoeg ben om wel iets te doen en dat heb ik ook niet gedaan, dus ik heb zeker ook hier aan mee gedaan dat het niet goed was."

Malen wilde zich niet verschuilen achter het feit dat PSV met de B-keus speelde. "We hadden het gewoon moeilijk. Iedereen wil het beste en iedereen werkt hard, maar vandaag kwam het er totaal niet uit. Nogmaals, daar moeten we ons echt voor schamen en dat doen we ook", aldus de aanvaller. "Halverwege zei de trainer al dat dit PSV is en het beter moest in de tweede helft. Dan scoor je de 2-1 en scoren zij in de laatste minuut, dan zakt iedereen er doorheen en dat mag niet gebeuren. Zaterdag moeten we weer tegen Vitesse en dan kunnen we laten zien dat we het wel hebben."




Tags

malen schamen fox schaamt scoor verschuilen vitesse

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

alchemist bakayoko bastard bergwijn eredivisie feyenoord flamingo hato izecson jevon jong koen kou kroes madueke manolev nederland praag psvrijnwoude renners romario rvc santos shevchenko skipper slot tuchtcommissie utrecht vip wedstrijdrapportage