Transparent
Inloggen
Sluiten

[video] Joshua Brenet: 'PSV zit nog altijd in mijn hart'

31 oktober 2018 15:14
Tags

brenet

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


FC Schijtbak (geschorst)
5 jaar geleden
Het wereld record aantal keer ja zeggen is verbeterd door JoshuJA. Mooi dat hij zich herpakt heeft want het begin speelde hij zelden / niet.
+1/-1

5 jaar geleden
Blijft gewoon een leuke gast. Zijn rushes waren indrukwekkend en zijn spirit ook.
+2/-0

5 jaar geleden
Huichelaar ! Ik ben deze woorden nooit vergeten : https://www.vi.nl/nieuws/brenet-ik-voelde-me-toen-echt-ondergewaardeerd-door-psvlink. Hij heeft hier een megadikke boterham verdiend al die jaren. En dan is het not-done om nog een schop na te geven. Natuurlijk; als jou en mij dit overkomt bij onze werkgever doen we dat ook, alleen wij zijn niet bekend en komen met ons verhaal niet in de pers en ons salaris is nog geen fractie wat 'meneer' hier heeft weggesleept.... In het voetbal gelden andere regels wat eerlijkheid betreft, net als de bijbehorende salarissen. Soms moet je gewoon je mond houden. Deze past wat mij betreft in het rijtje Ruud Gullit en Peter Hoekstra. Ook twee van die hufters die het nodig vonden om met modder te moeten gooien naar ONS mooie PSV nadat ze hier de deur achter zich hadden dicht getrokken.
+1/-1PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!
Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.Tagcloud

ake bakayoko basarnhem brobbey dest dijk feyenoord frankrijk gakpo geertruida gerets koeman malen mauro nederland oostenrijk oranje reijnders ring rodriguez rosario schouten sepp simons strijdplan vaio veerman vitesse weghorst xavi