Transparent
Inloggen
Sluiten

Ryan Thomas: 'Het is moeilijk om te zeggen dat ik een speler van PSV ben'

2 november 2018 13:03 - PSV.nl

In gesprek met PSV TV geeft Ryan Thomas aan dat het in zijn revalidatie 'best wel goed' gaat. "Ik kan het nu eindelijk een beetje normaal bewegen. Mijn knie voelt een stuk beter. Niet meer zo pijnlijk. Dus het begint er een stuk beter uit te zien", aldus de middenvelder. "De eerste twee, drie weken waren best zwaar. Ik heb nog nooit zo'n zware blessure gehad. Het was lastig om het te accepteren en zo snel mogelijk weer fit te worden. Maar gelukkig zit ik nu op de goede weg."

Voor de Nieuw-Zeelander is het wel lastig om iedere dag van het team verwijderd te zijn. "Ja, een beetje wel. Het is moeilijk voor me omdat ik pas een week bij de club was toen het gebeurde", zo geeft hij aan. "Het is dus moeilijk om te zeggen dat ik een speler van PSV ben. Maar de jongens zijn goed met me. Sturen me berichten, vragen me of ik iets nodig heb. Ik zie de jongens één keer per week om te lunchen. Dus ik ga wel nog steeds af en toe naar ze toe."

Thomas hoopt wel zo snel mogelijk weer op het veld te kunnen staan. "Maar dat is een proces dat lang duurt. We moeten er voor zorgen dat we niets overhaasten", zegt hij daarover. "Maar voor nu gaat het goed. En hopelijk gaat het zo snel mogelijk."

Meer op PSV.nl




Tags

lunchen overhaasten revalidatie

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


5 jaar geleden
Wat een drama voor deze jongen, als ie fit is is zijn plek allang vergeven ook nog eens.....
+1/-0

 
Hij had toch eerst zijn plek moeten veroveren, dus hij moet gewoon over nieuw beginnen, en een plek moeten veroveren, cest la vie.
+1/-0



PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

albert alcohol bakayoko brenet brobbey ehvdgxt excelsiorvriend gakpo izecson job koen lozano madueke maduro obelix obispo onzin paniek popcorn psvrijnwoude ridicuul rijbewijs roger santos sutalo trestena twente var xavisimons zusje