Transparent
Inloggen
Sluiten

Mark van Bommel over RKC: 'Ik heb de verantwoordelijkheid genomen'

3 november 2018 08:23 - Eindhovens Dagblad

Op de perconferentie van vrijdagmiddag gaf Mark van Bommel aan dat hij verantwoordelijk is voor de spelers die voor de blamage tegen RKC Waalwijk zorgden. "Ik heb de verantwoordelijkheid genomen om met dit elftal te spelen. Spijt heb ik niet, omdat ik er van tevoren goed over heb nagedacht", aldus Van Bommel, opgetekend door het Eindhovens Dagblad.

De trainer van PSV begreep de spreekkoren na afloop ook wel dat de ploeg zich moest schamen. "Ik had het zelf waarschijnlijk ook gezongen, als ik op de tribune had gestaan", zo gaf hij aan. "Het mooie is dat we tegen Vitesse alweer thuis spelen en de wisselwerking die wij met onze supporters hebben, moet in stand blijven. Dat verwacht ik van het publiek en de spelers. De fans hebben ons van minuut 1 tot 120 in alles gesteund. Wij hebben hen het niet teruggegeven. Het mooie is dat we een samenwerking met ze hebben. Het is geen officieel contract, maar toch zijn ze heel belangrijk voor ons."


Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


6 maanden geleden
Zzzzzzzzzzzzz en nog meer zzzzzzzzzzzzzz.
Meer kan ik er niet van maken.
6 maanden geleden
Wat een ongelooflijke beginnersfout! Mag hopen dat de perceptie rondom ‘wonderdokter’ van Bommel eens wat normaliseert want er zullen echt nog wel problemen voorbij komen helaas. Vanavond maar weer eens goed spelen en 3 punten pakken. Herinner me de eerste PSV - Vitesse van Cocu nog. Is me niet goed bevallen.
6 maanden geleden
Wanneer krijgen de bezoekers, die onder valse voorwendselen naar het stadion zijn gelokt, hun geld nu terug? Die was een bekerwedstrijd van PSV 1 beloofd. Niet een oefenpotje van één of ander schaduwteam. Daarvoor was zelfs de 5 of 10 euro die is neergelegd veel te veel. Als PSV van te voren had aangegeven deze wedstrijd zonder sterren te gaan spelen en de beker niet serieus zouden nemen was er niks aan de hand geweest. Nu is er overduidelijk sprake van supportersbedrog. Shame on you, directie en technische staf !!!
 
6 maanden geleden
Beste Rups, ben ik het niet helemaal mee eens. Die 5 euro geeft namelijk al aan hoe het zit. PSV neemt de beker al jarenlang niet serieus. Het is inderdaad wel tijd dat ze dat gewoon ook toegeven.
6 maanden geleden (gewijzigd)
Niets mis mee, de KNVB beker stelt helemaal niets meer voor. Wat kun je ermee bereiken? Je mocht eigenlijk verwachten dat de reserveploeg zou winnen van RKC .Dat is niet gebeurd wat dus wel te denken geeft , ze zijn niet goed genoeg dat is de realiteit. tevens is het logisch dat Marc geen speler opstelt van het 1e . Er wacht een heel belangrijke wedstrijd dinsdag en je kunt dus geen blessures gebruiken. Je kunt er donder op zeggen als PSV uitgeschakeld gaat worden voor Europa dat het elftal na de winterstop er heel anders uit zal zien.

Laatste nieuws