Transparent
Inloggen
Sluiten

'Onderhandelingen over contractverlenging Gastón Pereiro moeizaam door houding zaakwaarnemer'

3 november 2018 08:26 - Eindhovens Dagblad

PSV hoopt het in 2020 aflopende contract van Gastón Pereiro te kunnen verlengen. Het Eindhovens Dagblad weet echter te melden dat de onderhandelingen lastig lopen door de houding van zaakwaarnemer Paco Casal. Bij de komst van Pereiro naar PSV in 2015 bleek al dat Casal een onvoorspelbare handelaar is.

Mocht de middenvelder uit Uruguay zijn contract niet verlengen, zal hij komende zomer in principe verkocht moeten worden. Het is dan de enige manier voor PSV om dan nog iets aan hem te kunnen verdienen. Omdat Pereiro nog een contract voor ruim anderhalf jaar heeft, maakt de club zich momenteel nog geen zorgen. Wel wil PSV het contract verlengen, zodat ze over een langere periode verzekerd blijven van de transferrechten.

PSV wil ook de contracten van Jorrit Hendrix, Pablo Rosario en Donyell Malen verlengen. Ook zij liggen nu nog vast tot de zomer van 2020. Rosario en Malen worden begeleid door Mino Raiola en bij hen wordt geen problemen verwacht. Over Hendrix is weinig bekend, zo geeft het Eindhovens Dagblad aan.




Tags

pereiro casal hendrix malen rosario begeleid handelaar onvoorspelbare raiola uruguay

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


5 jaar geleden
Dan zal de onderhandelingen met pereiro wel weer een soap worden neem ik aan! Maar voor is het een win-win situatie? Geloof niet dat hij beter word dan nu. Marktwaarde zal ook niet meer dan 20/25 miljoen zijn.
+1/-0

5 jaar geleden
Denk ook dat hij mentaliteit/onverzettelijkheid te kort komt voor topclub. Met beetje mazzel kan je hem voor 20/25milj verpatsen aan een Engelse of Spaanse subtopper. Maar meer zal er niet in zitten voor de knul.
+1/-0

5 jaar geleden
Dat lijken me wel heel hoge sommen voor een eenjarig contract. Denk eerder rond tien miljoen. Tenzij hij in interlands echt op gaat vallen.
+1/-0

FC Schijtbak (geschorst)
5 jaar geleden
Het is sowieso stil. Ook rondom een mogelijke nieuwe sponsor. Daarbij komt dat een behoorlijk aantal contracten van PSV’ers ten einde loopt. Werk aan de winkel en Toon maar boekjes schrijven voor op toilet.
+1/-2

 
5 jaar geleden
Wie zegt dat Gerbrands daar niet mee bezig is? Denk niet dat hij elke dag een journalist opbelt om vorderingen daarover even te briefen.
+3/-0

5 jaar geleden
Paco.... Zo heette de papegaai van mijn tante. Querty con versalus dat Puerto labomba. (Zo, nu is mijn bericht lang genoeg ;) )
+1/-0

5 jaar geleden
Wat 20/25 miljoen voor Pereiro? Sporen jullie wel? Ik zal blij zijn met 10 miljoen.
+1/-0

5 jaar geleden
Heel eerlijk, verleng dit contract niet en neem zelfs evt verlies....ben zo klaar met die slapjanus.....
+1/-0

5 jaar geleden
Gewoon laten banken. Zo goed speelt hij echt niet. Vanmij mag hij verkocht worden.
+1/-0

5 jaar geleden
Laten gaan
Verlies helaas.
Ik heb hem altijd de hand boven het hoofd gehouden maar ben er wel een beetje klaar mee.
In mijn beleving een dromer van een voetballer
+1/-0



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.836 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

alchemist bakayoko bastard bergwijn eredivisie feyenoord flamingo hato izecson jevon jong koen kroes madueke malaise manolev nederland oogt overmars praag psvrijnwoude rvc santos shevchenko skipper slot tuchtcommissie utrecht vip wedstrijdrapportage