Transparent
Inloggen
Sluiten

Adrie Koster: 'PSV wordt kampioen'

5 november 2018 03:30 - De Telegraaf

Voor Willem II-trainer Adrie Koster is het al duidelijk. In gesprek met De Telegraaf geeft hij aan dat PSV kampioen zal worden. "Simpel, omdat PSV vijf punten voor staat en dat verschil in deze competitie te groot is om nog goed te maken door Ajax", aldus Koster. "Beiden gaan onderweg nauwelijks tot geen punten verspelen. Alleen onderling en misschien bij Feyenoord."

PSV en Ajax steken kwalitatief ver boven de andere ploegen uit. "Lukt het ze als team misschien een keer niet het verschil te maken, dan hebben beide clubs de individuele klasse in huis om wedstrijden alsnog te beslissen", zo geeft hij aan. "Ik vind PSV als team wat stabieler dan Ajax, maar qua spelers is Ajax wat klasserijker dan PSV."


Tags

koster adrie feyenoord klasserijker kwalitatief telegraaf verspelen

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


1 jaar geleden
Ik hoop het. 020 heeft meer lef in de Champions Legue helaas zo hebben we kunnen zien.
+1/-1

1 jaar geleden
Elk jaar weer blijkt een gat van 10 punten niet eens genoeg te zijn.
Een periode waarin het wat moeilijker gaat en waarin je een paar schorsingen of blessures hebt, en je verspeelt zo 10 punten.
Kampioenschap is nog lang niet gespeeld......
+2/-1

 
1 jaar geleden
Meen me te herinneren dat we een voorsprong van 11 punten uit handen gaven. Volgens mij was Koeman trainer.
+2/-1


PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 28.000 fans gingen je al voor.
Laatste nieuws
Tagcloud

albert antonh blanke bruma chelsea daguardo derksen discriminatie diversiteit ehvdgxt fanstore ginkel grappen klompje koen nederland promoten racisme racistisch racistische rafa ras skipper slachtoffer thuisshirt tokkie tolerantie trestena vhtlsaw weegschaal