Transparent
Inloggen
Sluiten

Jong PSV in slotfase onderuit tegen FC Den Bosch

5 november 2018 21:45

Jong PSV heeft in de Keuken Kampioen Divisie weer een nederlaag geleden. In het Jan Louwers Stadion werd met 0-1 verloren van FC Den Bosch. Beide ploegen kregen kansen over en weer. Uiteindelijk was het Den Bosch dat in de 81e minuut het enige doelpunt van de wedstrijd maakte.

Aan de kant van Jong PSV speelde Maximiliano Romero wederom een hele wedstrijd. De ploeg van Dennis Haar is terug te vinden op de 11e plek in de competitie.


Tags

bosch jong slotfase louwers maximiliano romero

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


12 maanden geleden
Herdgang? Ze speelden vanavond toch aan de Aalsterweg? Wederom verloren in het laatste kwartier, terwijl de grote jongens vaak daarin de 3 punten binnen halen, even vragen hoe het anders moet?
12 maanden geleden (gewijzigd)
Kansen over en weer?? Welk wedstrijd heeft hij gekeken? Jong PSV heeft wel geteld 1 kans gehad en was nog moeilijker om te missen dan raak te schieten. Den Bosch heeft ook niet veel kansen meer gehad.
12 maanden geleden
Deed pijn aan de ogen zo slecht voetbal zie je zelden, niks echt het melden waard gezien, nee echt teleurstellend.

Laatste nieuws
Tagcloud

aanholt apollo babel bang beek bergwijn blind bounce castellano depay drongelen dumfries flitsphirips hype jong koeman lissabon malen nederland oranje paul pereiro real religie roon sir tinus veltman vhtlsaw willems