Transparent
Inloggen
Sluiten

Jong PSV in slotfase onderuit tegen FC Den Bosch

5 november 2018 21:45

Jong PSV heeft in de Keuken Kampioen Divisie weer een nederlaag geleden. In het Jan Louwers Stadion werd met 0-1 verloren van FC Den Bosch. Beide ploegen kregen kansen over en weer. Uiteindelijk was het Den Bosch dat in de 81e minuut het enige doelpunt van de wedstrijd maakte.

Aan de kant van Jong PSV speelde Maximiliano Romero wederom een hele wedstrijd. De ploeg van Dennis Haar is terug te vinden op de 11e plek in de competitie.




Tags

jong maximiliano romero

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


5 jaar geleden
Herdgang? Ze speelden vanavond toch aan de Aalsterweg? Wederom verloren in het laatste kwartier, terwijl de grote jongens vaak daarin de 3 punten binnen halen, even vragen hoe het anders moet?
+1/-0

5 jaar geleden (gewijzigd)
Kansen over en weer?? Welk wedstrijd heeft hij gekeken? Jong PSV heeft wel geteld 1 kans gehad en was nog moeilijker om te missen dan raak te schieten. Den Bosch heeft ook niet veel kansen meer gehad.
+1/-0

Deed pijn aan de ogen zo slecht voetbal zie je zelden, niks echt het melden waard gezien, nee echt teleurstellend.
+1/-0



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.839 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

albert alcohol bakayoko brenet brobbey ehvdgxt excelsiorvriend gakpo izecson job koen lozano madueke maduro obelix obispo onzin paniek popcorn psvrijnwoude ridicuul rijbewijs roger santos sutalo trestena twente var xavisimons zusje