Transparent
Inloggen
Sluiten

Michel Vorm: 'Ik denk dat we genoeg kwaliteit hebben om PSV op eigen kracht te verslaan'

6 november 2018 07:13

In gesprek met De Telegraaf geeft Tottenham Hotspur-doelman Michel Vorm aan te hopen dat hij tegen PSV onder de lat mag staan. "We hadden het er al over met de andere jongens, dat er zes spelers van ons in de Eredivisie hebben gevoetbald. Het is leuk en bijzonder om elkaar op deze manier tegen te komen in de Champions League. Daar mag de Eredivisie ook trots op zijn", aldus de normaal gesproken reserver doelman. "Ik denk dat ik zelf nog een paar goede jaren voor me heb. Mijn contract loopt na dit seizoen af. Daarna zien we wel hoe het loopt."

Vorm is wel op zijn hoede voor PSV. "Ik zie nog genoeg Nederlands voetbal en weet waar het gevaar ligt. Zeker in de counter zijn ze met die snelle jongens voorin levensgevaarlijk", zo geeft hij aan. "We hebben het daar vergooid. Nu moeten we eigenlijk drie keer winnen. Ik denk dat we genoeg kwaliteit hebben om PSV op eigen kracht te verslaan."

Christian Eriksen beseft dat het ook voor Tottenham lastig is om te overwinteren in de Champions League. "De kans is klein dat we nog doorgaan, maar er is nog veel om voor te spelen. Onze focus is nog steeds om in de Champions League te blijven", zegt hij daarover. "We hebben tegen PSV dominant gespeeld en hadden het gewoon moeten afmaken door met 1-5 te winnen."

Tottenham moet de komende thuiswedstrijden dan ook zien te winnen. "Ja, we hebben nu twee wedstrijden die een must-win zijn. Dan maakt het eigenlijk niet uit hoe je wint", aldus Eriksen. "Tegen PSV hebben we goed gespeeld en niet gewonnen. Dat was tegen Inter ook al zo. Daar moeten we van leren."


Bij dit bericht is de reactiemogelijkheid uitgeschakeld.

Laatste nieuws