Transparent
Inloggen
Sluiten

Jeroen Zoet: 'Het is elke keer net niet en dan sta je met lege handen'

6 november 2018 23:46

Persoonlijk kon Jeroen Zoet terug kijken op een uitstekende wedstrijd. "Vooral in de eerste helft ging het goed. Ik heb een paar belangrijke ballen kunnen pakken. Uiteindelijk krijg je twee goals tegen en sta je met lege handen", aldus de doelman in gesprek met Veronica. "Ik denk dat je wel trots kan zijn op het team hoe we met zijn allen geknokt hebben. Maar we hebben niet het voetbal gespeeld zoals wij dat kunnen. Het is elke keer net niet en dan sta je met lege handen."

Met name de 2-1 deed pijn. "Hij gaat eerst via Nick en dan nog op Trent. Het is klote", zo gaf hij aan. "Want je weet dat ze op het einde nog een tweede spits er in brengen en de ballen er in gooien. Dan moet je klaar staan en de bal verwachten. Vervelend dat je dan via de scrimage de goal nog tegen krijgt. Balen."




Tags

zoet geknokt scrimage trent veronica

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

albert alcohol bakayoko basarnhem brenet brobbey ehvdgxt excelsiorvriend gakpo izecson job koen lozano maduro obelix obispo onzin paniek popcorn psvrijnwoude ridicuul rijbewijs roger santos sutalo trestena twente var xavisimons zusje