Transparent
Inloggen
Sluiten

Daniel Schwaab: 'Niemand kan zeggen dat wij er niet alles aan gedaan hebben'

8 november 2018 06:53

Na de wedstrijd tegen Tottenham Hotspur gaf Daniel Schwaab tegenover De Telegraaf aan het jammer te vinden dat PSV nog onderuit ging. "Het had zo mooi kunnen zijn. Op Wembley kreeg ik steeds meer het gevoel van ’misschien gaat het vanavond gebeuren’. Maar helaas", aldus de verdediger. "Voor mijn gevoel is dit de beste ploeg in deze poule. Gezien de manier hoe ze spelen en op elkaar ingespeeld zijn. Zoveel beweging, zoveel slimmigheid, zoveel automatismen."

Voetballend kwam PSV er niet aan te pas. "Voetballend zie je inderdaad een verschil met die andere ploegen. Wat dat betreft hebben wij nog wel iets te doen… Er zit echt nog rek in, denk ik", zo gaf hij aan. "Misschien kunnen we er nog een keer naartoe om qua balbezit eens 50/50 te spelen. Tegen Spurs werd de druk op een gegeven moment zó groot. We kwamen er niet meer uit."

De ploeg had echter wel voor alles gestreden. "Die spirit in ons team, dat kunnen we zeker meenemen. Hoe we met z’n allen verdedigen, voor elkaar knokken en er alles aan doen om een tegendoelpunt te voorkomen. We hebben echt alles in de strijd gegooid", zei hij daarover. "Dan is het jammer dat het geen resultaat oplevert. Maar niemand kan zeggen dat wij er niet alles aan gedaan hebben."


Bij dit bericht is de reactiemogelijkheid uitgeschakeld.

Laatste nieuws