Transparent
Inloggen
Sluiten

Jong PSV weet in doelpuntrijk duel wel te winnen van RKC

9 november 2018 22:13

In tegenstelling tot het eerste elftal heeft Jong PSV wel weten te winnen van RKC Waalwijk. In het Mandemakers Stadion wist de ploeg van Dennis Haar met 3-5 te winnen.

Jong PSV kwam via een treffer van Cody Gakpo al snel op voorsprong, maar binnen het kwartier stond het alweer gelijk. Via treffers van Joël Piroe, Ramon Pascal Lundqvist en nogmaals Gakpo liep PSV uit naar de een 1-4 ruststand. Lundqvist maakte zijn goal vanaf de strafschopstip.

Na rust kwam RKC al snel op 2-4, maar een minuut later zorgde Piroe met zijn tweede treffer voor alweer een ruimere marge. Vlak voor tijd wist RKC nog haar derde treffer te maken.




Tags

rkc jong doelpuntrijk gakpo lundqvist piroe cody mandemakers pascal ruimere

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


5 jaar geleden
En nu kunnen ze het wél?? Maar goed 3punten en doelpuntrijke wedstrijd
+1/-0

5 jaar geleden
Misschien lag het aan de trainer,nee even zonder dollen na de bekeruitschakeling kwam dit elftal met een duidelijke intentie om koste wat kost te winnen.
+2/-0



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.844 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

alchemist bakayoko bastard bergwijn dichterbij dwhm eredivisie feyenoord flamingo hendrikus koen kou kroes madueke manolev praag psveldhoven ramalho renners romario rvc sandler skipper soccernews sparta tuchtcommissie utrecht vip waarheidsgehalte wedstrijdrapportage