Transparent
Inloggen
Sluiten

'Érick Gutiérrez na eerste interland Mexico alweer terug naar Eindhoven'

16 november 2018 07:46

Volgens de Mexicaanse journalist Raúl Méndez zullen waarschijnlijk alle in Europa actieve Mexicaanse internationals na de eerste interland van Mexico deze week alweer terug keren naar hun club. Voor PSV ook goed nieuws omdat Érick Gutiérrez momenteel is opgeroepen en de middenvelder daarom veel eerder terug lijkt te hebben.

Mexico speelt zaterdag om 01:00 uur Nederlandse tijd een vriendschappelijke interland in en tegen Argentinië. Datzelfde affiche staat woensdag om 01:00 uur Nederlandse tijd ook weer op het programma. Indien de middenvelder van PSV ook bij die wedstrijd aanwezig zou zijn, zou hij in het gunstigste geval op donderdag pas weer terug zijn in Eindhoven, twee dagen voor de competitiewedstrijd tegen sc Heerenveen.

Vanwege een blessure ontbreekt Hirving Lozano bij de selectie van Mexico.


Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


7 maanden geleden
Dat is goed nieuws.. Belangrijke maand voor de boeg.We hebben iedereen nodig
7 maanden geleden
Hopelijk gaat hij ook meer spelen want aanvallend gaat het goed , meest gescoord van iedereen. Verdedigend kan het beter maar op het middenveld is het nog niet echt stabiel waardoor het verdedigend soms rommelig gaat.
7 maanden geleden
Als Bommel hem maar wat meer credits geeft, ik vind het wisselbeleid net als velen hier een beetje risicovol, zolang we zo winnen is het goed met Bommel, maar het blijft risicovol te gokken/verwachten dat het almaar goed komt .
7 maanden geleden
wat heb je eraan , hij wordt toch niet opgesteld zelfs niet met een invalbeurt
7 maanden geleden
Zou wel meer van deze speler willen zien, maar weinig reden om te wisselen.

Laatste nieuws