Transparent
Inloggen
Sluiten

Denzel Dumfries: 'We hebben heel goed gespeeld en gedomineerd'

17 november 2018 08:04 - NOS.nl

In gesprek met de NOS was Denzel Dumfries erg blij met het resultaat én spel tegen Frankrijk. "Het is een fantastische avond. We winnen met 2-0 thuis van Frankrijk, prachtig. We hebben heel goed gespeeld en gedomineerd. Echt een prachtige avond", aldus de rechtsback van PSV.

Het was voor Dumfries geen verrassing dat hij tegenover Kylian Mbappé stond, die normaal gesproken op de rechterflank speelt. "Ik had er wel rekening mee gehouden dat hij daar zou kunnen staan, omdat ik hoog sta natuurlijk en daar dan een gat komt. Het kan dat ze het dan zo oplossen", zo gaf hij aan. "Matthijs en ik hebben het goed gedaan vind ik. Ze zijn niet echt gevaarlijk geweest vind ik, dus we hebben het als team goed gedaan."

Ondanks dat Nederland de hele wedstrijd domineerde, was de verdediger beducht voor de aanval van Frankrijk. "Je weet dat ze een goede counter hebben. Dan weet je dat je de restverdediging op orde moet hebben. Dat hebben we goed op orde", zei hij daarover. "Dat zijn ervaren jongens die dat regelen. Dat stond dus elke keer goed. Daardoor konden ze niet gevaarlijk worden en voor de rest hebben we goed gespeeld."

Meer op NOS.nl




Tags

dumfries frankrijk gedomineerd beducht counter mbappe nederland nos rechterflank

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


forum-beheerder 5 jaar geleden
Denzel, wat mij betreft man of the match! Vond 'm echt een meesterlijke wedstrijd spelen!
+7/-0

5 jaar geleden
Topper, dacht echt dat we het gemis van Arias zwaar zouden voelen dit jaar, blijkt dat we twee absolute toppers op de backposities erbij hebben gekregen! Dumfries en ook Angelino, heerlijke spelers!
+4/-0



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.838 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

albert baka bakayoko bosz brobbey crisy ehvdgxt excelsiorvriend izecson job koen maduro obelix obispo onzin paniek popcorn psvrijnwoude ridicuul roger santos schandalige sutalo teze til trestena var volslagen xavisimons zusje