Transparent
Inloggen
Sluiten

Denzel Dumfries: 'Vroeger zeiden ze altijd dat ik ADHD had'

19 november 2018 07:49 - De Telegraaf

Denzel Dumfries kreeg na de wedstrijd tegen Frankrijk in gesprek met De Telegraaf de vraag waar hij zij energie steeds vandaan haalt. "Vroeger zeiden ze altijd dat ik ADHD had, maar ik hou van gas geven, dat wil ik altijd doen", aldus de rechtsback. "Ik zat erover na te denken en dacht: dit zijn wel mooie potjes die ik speel. Die speelde ik vorig jaar en het jaar daarvoor niet. Heel mooi. Het is verslavend om op het hoogste niveau te acteren."

De verdediger van PSV kan zich nu voorbereiden op een strijd met de Duitser Leroy Sané. "Dat is iets makkelijker voorbereiden dan op een kleinere tegenstander bijvoorbeeld. Je moet gewoon rustig blijven en de juiste keuzes maken", zo gaf hij aan. "Ik probeer simpel te spelen en de ballen in te leveren bij de jongens die goed zijn met de bal. Dat kan ik ze wel toevertrouwen."

Dumfries kreeg in de tweede helft nog een goede kans om zelf te scoren. Zijn kopbal kon echter worden gered door Hugo Lloris, terwijl zijn rebound ook niet in het doel ging. "Ik had geen kracht meer om hem de hoek in te sturen. Jammer dat ik niet scoorde, hopelijk is dat voor een volgende keer weggelegd", zei hij daarover.


Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


7 maanden geleden
Kunnen jullie die schijtreclames boven, onder en naast de nieuwsberichten weghalen? En alle reacties chronologisch onder elkaar plaatsen, dat is veel overzichtelijker dan dat gereageer op eerdere posts. Nu staat alles door elkaar waardoor er totaal geen touw aan vast te knopen is. En laat die grote foto's tussen kop en nieuwsbericht weg. Die voegen niks toe en maken het alleen maar onoverzichtelijk.
 
7 maanden geleden
Het is inderdaad gruwelijk onoverzichtelijk met die joekels van reclameblokken.
Die irritante zooi hebben we op de tv al genoeg!
Ik vond de oude netwerk.to veel en veel overzichtelijker.
En maak ff 'n app zodat het geschikt is voor de telefoon.
 
7 maanden geleden
Luid en duidelijk Bro, niets aan toe te voegen.
7 maanden geleden
Deze site is duidelijk uitsluitend gemaakt voor gebruik op een pc/laptop.
Op mobiel (waar volgens mij het merendeel deze site bekijkt) is het een drama, zoals hier al ergens is geschreven onder of boven mij.
7 maanden geleden
Oké mensen, nu is het wel genoeg met die negativiteit. Natuurlijk heeft (PSV)Netwerk dit niet goed aangepakt maar wees blij dat er weer een mogelijkheid is om te reageren. Laten we nu weer ontopic reageren: mooi dat Dumfries zich weer zo heeft ontwikkeld! Hij laat mij Arias redelijk vergeten (al dacht ik van te voren dat dat bijna onmogelijk was). Door de instelling van dit soort gasten zul je als team ook meer gaan winnen..
 
7 maanden geleden
Ben Arias allang vergeten man, en dat hoefde niet aan Dumfries te liggen, Arias wou weg,is weg, en PSV gaat door, Dumfries doet het goed.
 
7 maanden geleden
Maar Karin dan? :\(
 
7 maanden geleden
Die heeft iets wat Santi niet heeft, zij komt in aanmerking voor immuniteit
7 maanden geleden
Ik vind deze site maar niks.Met de Oude site was er niks mis mee.

Laatste nieuws