Transparent
Inloggen
Sluiten

'PSV in winterstop in gesprek met Daniel Schwaab over contract'

21 november 2018 08:03 - Eindhovens Dagblad

Het Eindhovens Dagblad weet te melden dat PSV in de winterstop in gesprek zal gaan met Daniel Schwaab. De Duitse verdediger heeft een aflopend contract in Eindhoven en de club wil met hem in gesprek om te kijken of deze verlengd kan worden. Schwaab kwam in de zomer van 2016 transfervrij over van VfB Stuttgart en is inmiddels uitgegroeid tot een sterkhouder in de defensie.

Daar tegenover staat dat Nicolas Isimat-Mirin, afgelopen seizoen nog basisspeler naast Schwaab in het hart van de verdediging, in de winterstop mogelijk vertrekt. Ook de Fransman heeft een aflopend contract en als er geen gekke dingen gebeuren, zal PSV waarschijnlijk mee werken aan een vertrek.

Ook Bart Ramselaar zal mogelijk vertrekken uit Eindhoven. Sinds de komst van Mark van Bommel als hoofdtrainer komt hij nog amper in actie. De middenvelder heeft nog wel een contract tot 2021, dus bij een verkoop zal er wel een transfersom op tafel moeten komen.




Discussieer mee op de forums


Tags

schwaab bommel fransman gekke isimat mirin ramselaar sterkhouder stuttgart uitgegroeid vfb

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


5 jaar geleden
Als PSV zijnde zou ik Bruma eens polsen voor een terugkeer . Op de tribune bij Wolfsburg.
+2/-0

 
5 jaar geleden
Waarom zouden we een tribuneklant van Wolfsburg willen?
+2/-0

 
5 jaar geleden
Omdat het voor ons toch een verdomd goede verdediger is gebleken. En soms zit een trainer gewoon mis. Weet je nog waar we Arias vandaan hebben gehaald?
+1/-0

5 jaar geleden
Schwaab doet het goed, degelijk en betrouwbaar achterin. Als ze Bruma weer kunnen terughalen zou dat mooi zijn.
+2/-0

5 jaar geleden
Zijn contract verlengen en Bruma inderdaad proberen terug te halen. Isimat kan wel goed rappen en is een leuke gozer maar blijft veel te druistig. Lekker laten gaan naar een Franse subtopper.
+1/-0

5 jaar geleden
Gewoon weer 3 jr erbij.. Belangrijke kracht achterin! En dit is veel te kort
+1/-0



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.839 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

albert alcohol bakayoko brenet brobbey ehvdgxt excelsiorvriend gakpo izecson job koen lozano madueke maduro obelix obispo onzin paniek popcorn psvrijnwoude ridicuul rijbewijs roger santos sutalo trestena twente var xavisimons zusje