Transparent
Inloggen
Sluiten

Luuk de Jong: 'Onze kansen liggen normaal gesproken in de omschakeling'

27 november 2018 07:14

In gesprek met De Telegraaf blikt Luuk de Jong vooruit op het duel tegen Barcelona. De kampioen van Spanje heeft dit seizoen al meerdere malen punten laten liggen. "Daar moeten we toch hoop uit putten", aldus De Jong. "Barcelona presteert dit seizoen nog redelijk wisselvallig. Zeker tegen de wat kleinere teams laten ze nogal eens wat punten liggen."

Het spel van de Spanjaarden ligt PSV ook beter dan dat van Tottenham. "Ik heb het gevoel dat we tegen Barcelona meer ons spel kunnen spelen dan tegen Tottenham. We moeten dat dus ook durven. Onze kansen liggen normaal gesproken in de omschakeling", zo geeft hij aan. "Barcelona speelt vaak met heel veel man voor de bal. Als ze hem dan verliezen, ligt er veel ruimte. Dat zag je ook al in de uitwedstrijd. Toen kregen we zeker in de eerste helft ook een aantal mogelijkheden. Woensdag moeten we van die ruimtes ook profiteren."




Discussieer mee op de forums


Tags

barcelona jong omschakeling tottenham malen putten telegraaf wisselvallig

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.843 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

alchemist bakayoko bastard bergwijn eredivisie feyenoord flamingo hato izecson jevon jong koen kou kroes madueke manolev nederland praag psvrijnwoude renners romario rvc santos shevchenko skipper slot tuchtcommissie utrecht vip wedstrijdrapportage