Transparent
Inloggen
Sluiten

Serdar Gözübüyük fluit Feyenoord - PSV

27 november 2018 12:04

De KNVB heeft Serdar Gözübüyük aangesteld voor de uitwedstrijd tegen Feyenoord van aanstaande zondag. Voor Gözübüyük is het de derde keer dat hij dit seizoen een wedstrijd van PSV floot. In augustus floot hij de Johan Cruijff Schaal wedstrijd die PSV na penalty's verloor van Feyenoord. Ook floot hij begin deze maand nog de thuiswedstrijd tegen Vitesse.

Bas Nijhuis is tijdens het duel actief als VAR.




Tags

feyenoord serdar knvb nijhuis var vitesse

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


5 jaar geleden
Ik ben geen fan van Gözübüyük maar maak mij meer zorgen om Bas Nijhuis als VAR. Dat betekend dat er veel mag en Luuk de Jong in ieder geval geen penalty zal krijgen in welk duel dan ook.
+3/-0

 
5 jaar geleden
Als we echt zo goed zijn als een enkeling denkt dan maakt het geen moer uit wie er fluit. Gewoon eens zonder angst naar Rotterdam gaan en erop klappen.
+2/-0

 
5 jaar geleden
De jaren hiervoor was het verschil tussen PSV en Feyenoord niet zo groot en toen had de 12e man wel genoeg invloed om Feyenoord te laten winnen. Als je ziet wat PSV dit jaar uit in de CL heeft gedaan dan kunnen ze ook op hun topniveau spelen als ze in de kuip spelen. Ik verwacht dat de eerste 10 minuten Feyenoord nog lastig is, maar dat PSV daarna de wedstrijd gewoon in handen gaat nemen en redelijk gemakkelijk wint. Bijna elke PSV-speler is beter dan die van Feyenoord, en we hebben nu twee hele goede backs het spel zeer fris maken.
+1/-0

 
5 jaar geleden
Wij winnen NOOIT makkelijk daar. NOOIT
+1/-1

 
5 jaar geleden
Precies gewoon op eigen kracht spelen en Feyenoord achter de feiten aan laten lopen, anders kan het lastig worden!
+1/-0



PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

alchemist bakayoko bastard bergwijn eredivisie feyenoord flamingo hato izecson jevon jong koen kou kroes madueke malaise manolev nederland praag psvrijnwoude renners rvc santos shevchenko skipper slot tuchtcommissie utrecht vip wedstrijdrapportage