Transparent
Inloggen
Sluiten

Wijzigingen doorgevoerd op website na alle ingestuurde feedback

27 november 2018 23:00

Inmiddels zijn we ruim anderhalve maand live met onze nieuwe site. In die tijd hebben we een hoop reacties gekregen en die waarderen we allemaal zeer. Iedereen vindt het natuurlijk altijd leuk om positieve berichten te ontvangen, maar ook de berichten met kritiek of verbeteringen worden ook zeker op prijs gesteld. Op basis van die berichten hebben we ook een aantal wijzigingen doorgevoerd.

Reacties
Tot nu toe werden de reacties onder nieuwsberichten gerangschikt op basis van populariteit. Hoe populairder de reactie, hoe hoger deze stond. Het idee hiervan klonk echter beter dan het resultaat, ook getuige alle reacties die hier over zijn gekomen. Vanaf nu worden de reacties gerangschikt op chronologische volgorde, waarbij de oudste reactie bovenaan staat.

Startpagina
Ook zijn er veel reacties binnen gekomen over de startpagina van de site en met name over de onoverzichtelijkheid hiervan. De indeling hebben we daarom aangepast, zodat deze naar onze mening nu een stuk overzichtelijker en rustiger is.

Reclame
We kregen diverse opmerkingen binnen over de advertenties op de website. Uiteraard zien we reclames zelf ook als een noodzakelijk kwaad, om de kosten te kunnen dekken. We willen de overlast hiervan uiteraard wel zoveel mogelijk beperken en zijn ermee bezig de meest storende uitingen te beperken, vooral op mobiel. Daar komt het soms voor dat de reclame schermvullend is. Dat is niet de bedoeling en we zijn met de externe partij die de advertenties verzorgt in gesprek.

Overige
We blijven werken aan verdere verbeteringen, waaronder uiteraard zeker de terugkeer van de forums. Alle suggesties blijven ondertussen van harte welkom!




Tags

advertenties beperken feedback gerangschikt ingestuurde reclame startpagina verbeteringen chronologische dekken indeling klonk mobiel nieuwsberichten onoverzichtelijkheid overzichtelijker populairder populariteit reclames schermvullend storende uitingen verzorgt

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


5 jaar geleden
Fijn.. iets melden over reclames en nu loopt er zo een $#*@%* balk midden over het scherm.. die ook nog eens heerlijk meebeweegt waardoor je de helft van het artikel niet fatsoenlijk kan lezen.. ik word van alle veranderingen echt totaal niet blij! Ik mis psv.netwerk.to steeds meer.. jammer jammer jammer..
+2/-0

 
site-admin 5 jaar geleden
Zou je een screenshot kunnen maken wat je precies te zien krijgt op moment als die balk weer tevoorschijn komt? Dan kunnen we kijken wat er mis gaat. Alle advertenties zijn namelijk vast gepositioneerd en zouden dus niet mee mogen bewegen.
+1/-0

 
5 jaar geleden
@stefan V Bedankt voor je reactie! Ik weet niet of er al iets is veranderd maar het probleem is op dit moment verholpen.
Sorry voor mijn tirade van gisteren maar was er echt even helemaal klaar mee! Ik zou het overigens zoals zojuist ook gelezen bij de laatste reactie, het zeer kunnen waarderen als ik op mijn iPhone de browser open ik niet direct reclame zie. Reclames horen er nou eenmaal bij tegenwoordig €€€ maar primair lees ik liever iets anders ;)
+1/-0

5 jaar geleden
Geachte heren. Dank voor het wijzigen naar de chronologische volgorde, waarbij de oudste reactie bovenaan staat. Ik heb er vorige week een aantal posts over geschreven als feedback aan jullie en ik ben blij dat jullie er echt iets mee hebben gedaan. Ik hoop namelijk ook dat deze site een succesvolle opvolger van PSV-Netwerk wordt. Door een van de basis-regels van het PSV-netwerk te volgen hoop ik dat men zich er meer thuis voelt, en er weer meer posts komen.
+2/-0

5 jaar geleden
Net als PSV wil ik ook bovenaan staan.
+8/-1

5 jaar geleden
Top, die reacties waren echt niet te doen, fijn dat dat nu weer 'normaal' staat.
+1/-0

5 jaar geleden
Ik gebruik de browser van Brave,en heb hierbij totaal geen last meer van die irritante reclames.
Verder blij met de nieuwe invoeringen die het wat overzichtelijker maken.
+1/-0

5 jaar geleden (gewijzigd)
Ik geef het hier maar even door:
Op een tablet met samsung internet viel het mij vorige week ineens op dat bepaalde links niet meer werken.

Bijvoorbeeld bij wedstrijden: 'Klik hier als je wilt helpen' of links naar externe voorbeschouwingen met zo'n open rondje ervoor ---> helaas, er gebeurt dan niets.

Maar erger vind ik dat ik bij de pool de rust- en eindstanden niet meer kan ingeven door op het vierkantje te drukken. Er verschijnt dan geen lange verticale balk.

Op een gewone computer werkt het voorspellen van de wedstrijden trouwens wel. Het andere heb ik niet gecontroleerd.
+2/-0

 
site-admin 5 jaar geleden
Bedankt voor de melding. We gaan ermee aan de slag!
+2/-0

 
5 jaar geleden (gewijzigd)
Top, het werkt weer. Bedankt.


Edit: de magie is helaas uitgewerkt en alles is weer als voorheen.
+1/-0

5 jaar geleden
Het eerste wat je ziet op een mobiel (iPhone) is een reclame. Dat wil ik niet als eerste zien, ik wil eerst het nieuws zien en links Nasr de artikelen. Dáár kom ik hier voor.
Hoe is het mogelijk dat de adverteerder hier voor gaat!?
+1/-1

 
site-admin 5 jaar geleden
We proberen de overlast van de reclames zoveel mogelijk te beperken. We zijn het ermee eens dat het met name op mobiel soms lastig is en we zijn op zoek naar oplossingen.
+1/-0

5 jaar geleden
Mooi zo!

Ik had al eerder gemeld dat het tekstveld voor reacties breder is dan mijn iphone 8 aankan.

Los daarvan word ik constant uitgelogd op diezelfde iphone, ook al vink ik bij het inloggen steevast “onthoud mij” aan!
+1/-0

 
5 jaar geleden
Ja, dat heb ik ook. Continu opnieuw inloggen. Vreselijk irritant is dat.
+1/-0

5 jaar geleden
Graag helemaal chronologisch maken door geen antwoorden op posts toe te staan. Je krijgt dan onoverzichtelijke zijvertakkingen. Als ik op een post van Ruudje wil reageren, maar dan 6 uur later, dan begin ik wel met "@ Ruudje: ...". Veel overzichtelijker.
+1/-0

5 jaar geleden
Bij de tussenstand in 'Man van het seizoen'staan ook nog de namen van spelers die niet meer actief zijn, zoals Arias, Brenet en Van Ginkel. Hier gaat iets niet helemaal goed, lijkt me.
+1/-0



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.839 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

albert alcohol bakayoko brenet brobbey ehvdgxt excelsiorvriend gakpo izecson job koen lozano madueke maduro obelix obispo onzin paniek popcorn psvrijnwoude ridicuul rijbewijs roger santos sutalo trestena twente var xavisimons zusje