Transparent
Inloggen
Sluiten

Luuk de Jong: 'We hebben denk ik wel een hele sterke pot neergezet'

29 november 2018 00:27

Luuk de Jong baalde in gesprek met Veroninca hoe de wedstrijd was verlopen. "We hebben tien, misschien wel vijftien kansen gehad. Het is zonde dat je jezelf in de eerste helft niet beloond en op voorsprong komt", aldus De Jong. "Barca heeft de eerste helft ook wel kansen gehad. Het was zeker een hele aantrekkelijke wedstrijd voor de neutrale toeschouwer. Het ging op en neer. Zij hebben de kwaliteit dat ze altijd wel scoren, maar we hebben denk ik wel een hele sterke pot neergezet."

PSV speelde tegen Barcelona anders dan normaal, met De Jong iets meer terug getrokken. "We wilden iets compacter met Steven en Chucky voorop met veel snelheid. Dat we veel mensen in het centrum hadden. Ik die bij balbezit gewoon aansluit en spits ben", zo gaf hij aan. "Maar verdedigend stond ik met vier man op het middenveld op een lijn en dat ging wel aardig voor mijn gevoel. Als Bergwijn en Lozano de bal in de hoeken krijgen, dan kan ik en Gastón Pereiro aansluiten en zo in de zestien komen. Dat pakte goed uit vandaag. Voetballend kwamen we er heel goed uit en op de juiste momenten konden we druk zetten. Het was een heel lekkere wedstrijd, maar zonde dat je je vandaag niet beloond."




Discussieer mee op de forums


Tags

jong aantrekkelijke baalde barcelona bergwijn chucky compacter lozano pereiro toeschouwer veroninca

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

alchemist bakayoko bastard bergwijn eredivisie feyenoord flamingo hato hendrikus izecson jevon jong koen kou kroes madueke manolev praag psveldhoven ramalho renners romario rvc sandler shevchenko skipper slot tuchtcommissie vip wedstrijdrapportage