Transparent
Inloggen
Sluiten

Nick Viergever: 'Enorm balen en jammer'

29 november 2018 00:36

In gesprek met Veronica kreeg Nick Viergever de vraag of hem iets te verwijten viel bij de 0-1 van Messi. "Ik moet het nog terug zien die goal, maar hij heeft denk ik zes schietkansen gehad rond de zestien. Met zijn kwaliteiten gaat er eentje in", zo gaf hij aan. "Een actie van Dembele en Messi kapt naar binnen. Hij schiet snel in de korte hoek eigenlijk en dat is enorm balen."

Viergever ging verder: "Ik denk dat we vandaag een goede wedstrijd gespeeld hebben als team zijnde. Zelf moet je de kansen benutten die je krijgt en dat hebben we niet goed gedaan. Pech is ook een grote factor. Chucky komt een keer een op een. 99 van de 100 keer schiet hij die binnen en vandaag niet. Dat is een beetje de hele poulefase al dat we die kansjes niet afmaken. In de eerste helft al die kopbal van Luuk die net niet goed valt en op het einde bij 1-2 kregen we nog een balletje die er net tussen in valt. Dan hebben we net dat geluk niet. Enorm balen en jammer."

PSV was wel beducht op de aanval van Barcelona. "Natuurlijk, maar we hadden wel een goed strijdplan. Goed vastzetten. Maar je weet dat als je ze een half metertje teveel geeft en ze draaien open, dan moet je allemaal terug. Dan hebben ze de kwaliteiten om een actie te maken en de juiste bal te geven", aldus Viergever. "Ik denk dat we dat wel goed gedaan hebben. Goed gestreden met zijn allen. Dat je wat kansjes weggeeft tegen zo'n ploeg is logisch, maar we hebben vandaag ook goede dingen laten zien aan onze kant. Dat het wel heel vaak goed stond en aan de bal op de juiste momenten naar voren gespeeld. Enorm balen dat we hebben verloren, maar toch een beetje trots hoe we gespeeld hebben."




Tags

viergever kansjes messi balletje barcelona beducht chucky dembele factor kapt metertje poulefase schietkansen strijdplan vastzetten veronica weggeeft

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.844 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

alchemist bakayoko bastard bergwijn dichterbij dwhm eredivisie feyenoord flamingo hendrikus koen kou kroes madueke manolev praag psveldhoven ramalho renners romario rvc sandler skipper soccernews sparta tuchtcommissie utrecht vip waarheidsgehalte wedstrijdrapportage