Transparent
Inloggen
Sluiten

Steven Bergwijn: 'Als we Barca hadden kunnen verslaan, had dat vandaag gekund'

29 november 2018 00:44

In de kleedkamer was besproken dat iedereen trots kon zijn, zo gaf Steven Bergwijn aan in gesprek met Veronica. "Als we Barca hadden kunnen verslaan, had dat vandaag gekund. We hebben best veel kansen gehad, maar als je ze niet maakt, maakt het andere team ze en dat is vandaag het verhaal", aldus de aanvaller.

De tactiek waar voor gekozen was, pakte goed uit. "We wilden dat Barca om ons heen ging spelen en niet door het midden. Ik denk dat dat aardig is gelukt", zo gaf hij aan. "Natuurlijk lukt het ze een of twee keer. Ze hebben gewoon heel veel kwaliteit. Maar ik denk dat het aardig is gelukt."

De 0-1 was wel een klein tikje voor de ploeg. "Dan heb je toch wel een gevoel van 'shit, weer een tegengoal'. En dan nog 0-2", zei hij daarover. "Dan kopt Luuk hem er in. We proberen dan nog 2-2 te maken, maar het mocht niet baten vandaag."

Bergwijn baalde wel dat PSV nu helemaal uitgeschakeld is voor Europees voetbal na de winter. "Je wil sowieso doorgaan in Europa. We wisten dat het een lastige poule ging worden, maar we wilden sowieso voor Europa League gaan en dat kan nu niet doen", aldus de vleugelaanvaller.




Tags

bergwijn baalde tikje veronica

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.845 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

alchemist bakayoko bastard bergwijn eredivisie feyenoord flamingo hato izecson jevon jong koen kou kroes madueke manolev nederland praag psvrijnwoude renners romario rvc santos shevchenko skipper slot tuchtcommissie utrecht vip wedstrijdrapportage