Transparent
Inloggen
Sluiten

Jeffrey Bruma: 'Feyenoord - PSV is een heerlijke wedstrijd om te spelen'

1 december 2018 08:28 - Eindhovens Dagblad

In gesprek met het Eindhovens Dagblad blikt Jeffrey Bruma onder meer terug op zijn tijd bij PSV. Zo kwam de landstitel in 2016 ter sprake. "Echt een herinnering voor de rest van mijn leven. Wat een ontlading was er bij ons allemaal. Een moment om voor altijd te koesteren", aldus de verdediger. "De eerste was al fantastisch, maar dat moment in Zwolle vergeet niemand meer die er toen bij was. De supporters in het uitvak werden helemaal gek toen Ajax punten verspeelde en wij op het veld erbij.

Bruma ging verder: "Bijna niemand had het verwacht. Die tweede helft van dat seizoen draaiden we zo goed en we leken er toch naast te grijpen. Wat is het mooi om zo'n feest dan mee te mogen maken en samen te vieren."

De verdediger kijkt ook uit naar Feyenoord - PSV van zondag. "Een heerlijke wedstrijd om te spelen", zo gaf hij aan. Met Bruma in de basis won PSV in 2016 voor het eerst in jaren weer in De Kuip. "Daar winnen met PSV was een van de dingen die ik in de eredivisie per se een keer wilde meemaken. Het gaf een geweldig gevoel om de wedstrijd eindelijk over de streep te trekken."




Discussieer mee op de forums


Tags

bruma feyenoord jeffrey draaiden eredivisie herinnering kuip landstitel uitvak verspeelde

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


 
5 jaar geleden
Ik vind dat PSV nu op een stuk hoger niveau speelt dan toen Bruma nog bij ons in de ploeg zat. Voor dit PSV zou ik voor verdedigers gaan die een niveau beter dan Bruma zijn.
+1/-0

5 jaar geleden
PSV moet er vandaag eens als kerels voor gaan ipv zich als makke lammetjes weg te laten blazen door Feyenoord. Het is niet voor niks dat Ajax daar heel vaak makkelijk wint. Dat moeten wij ook kunnen. Niet meegaan in hun powervoetbal. Inzake Bruma: next.
+1/-0

 
5 jaar geleden
Ze hebben niet voor niks deze scheidsrechter aangesteld en dan nog Nijhuis die bij de VAR vandaag zit. Ga er maar van uit dat heel veel toegelaten gaat worden en we heel weinig van de VAR gaan zien.
+2/-0

 
Jij hebt gelijk gekregen, De VAR is er niet voor ons.
+1/-0



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.844 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

alchemist bakayoko bastard bergwijn eredivisie feyenoord flamingo hato izecson jevon jong koen kou kroes madueke manolev praag psveldhoven ramalho renners romario rvc sandler santos shevchenko skipper slot tuchtcommissie vip wedstrijdrapportage