Transparent
Inloggen
Sluiten

Steven Bergwijn: 'We staan nog steeds bovenaan en moeten gewoon zo doorgaan'

3 december 2018 07:53

Vlak na zijn aansluitingstreffer miste Steven Bergwijn een grote kans op de gelijkmaker. In gesprek met De Telegraaf gaf de aanvaller aan dat hij niet denkt dat hij het op een andere manier beter had kunnen doen. "Ik denk dat het de juiste keuze was om zo te schieten en niet dat ik het anders had moeten doen", aldus Bergwijn. "De eerste keer, bij die goal, deed hij zijn benen open. Dit keer niet, dus ik dacht ik schiet hem hoog. Het was een goede redding van hem. Ik weet niet of dit dé kans was. We hebben nog genoeg andere mogelijkheden gehad."

Bergwijn heeft nog steeds alle vertrouwen. "We staan nog steeds bovenaan en moeten gewoon zo doorgaan. Ik denk niet dat dit een enorme klap is. Vrijdag tegen Excelsior gaan we er weer voor", zo gaf hij aan. "Tegen Feyenoord hebben we het in de eerste helft weggegeven door alle duels te verliezen. Dan kom je niet aan voetballen toe. De tweede helft zetten we het iets anders neer en zag je dat zij bijna niets meer te vertellen hadden."




Tags

bergwijn excelsior feyenoord telegraaf

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

alchemist bakayoko bastard bergwijn dichterbij dwhm eredivisie feyenoord flamingo hendrikus koen kou kroes madueke manolev praag psveldhoven ramalho renners romario rvc sandler skipper soccernews sparta tuchtcommissie utrecht vip waarheidsgehalte wedstrijdrapportage