Transparent
Inloggen
Sluiten

Ruime overwinning voor Jong PSV tegen Go Ahead Eagles

3 december 2018 21:42

Jong PSV heeft in de Keuken Kampioen Divisie een ruime overwinning geboekt tegen Go Ahead Eagles. In het Jan Louwers Stadion werd met 4-1 gewonnen. Voor rust zorgden Cody Gakpo, Zakaria Aboukhlal en Ramon Pascal Lundqvist voor de 3-0 ruststand, waarbij de treffer van Aboukhlal van grote schoonheid was. Na rust wist Gakpo nog twee doelpunten te maken.

Door de overwinning is Jong PSV gestegen naar de achtste plaats in de competitie. Go Ahead Eagles was bij aanvang van de speelronde nog koploper.


Discussieer mee op de forums


Tags

eagles jong aboukhlal gakpo aanvang lundqvist pascal

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


1 jaar geleden
OT: Robben naar PSV halen, wat denken jullie dat de kans daarop is ? Als Lozano en mogelijk ook Bergwijn deze zomer vertrekken zou ik Robben graag naar PSV zien komen, als hij fit is. Ik denk dat de spelers van JOng PSV van de keuken kampioen divisie ook veel van hem kunnen leren (zo past mijn tekst toch nog bij het onderwerp)
+2/-0

 
1 jaar geleden
Persoonlijk geloof ik er niks van dat het gebeurt helaas. Volgens mij is Robben zo eager als de pest nog en zou hij zomaar richting een Juve ofzo kunnen gaan. On topic: die Gakpo had er wel 12 kunnen/ moeten maken. Die jongen zal echt moeten leren dat niet alles om FC Gakpo draait ondanks dat hij 3 goals maakte.
+2/-1

 
1 jaar geleden
Malen had er afgelopen zondag ook twee meer moeten maken dan dat hij uiteindelijk heeft gedaan.....
+3/-0

 
1 jaar geleden
PSV had, al het mee had gezeten, nog best op 2-2 of misschien 2-3 kunnen komen. Ik vind nog steeds dat Van Beek met zijn hand naar de bal toe slaat, dus een strafschop. Het was wel van dichtbij, en uit een reflex, maar toch.
+2/-0

 
Ben beide dingen niet helemaal met je eens, eerstens Robben heeft vaak aangegeven zijn voetballoopbaan, af te willen sluiten in Nederland. En tweedes, als er een teamspeler in jong zit, is het Cody Gakpo wel, dus niks geen FC. Maar aanvallers zijn vaak zo doelgericht, dat ze altijd willen scoren. De beste twee spelers gisteren vond ik, waren toch wel Piroe en Duarte
+2/-0

1 jaar geleden
Ik vond gisteren Duarte, lundqvist en Aboukhal het sterkste. Piroe en Gakpo kwamen daarna voor mij. Gakpo maakt er idd 3 en sommige zelfs indrukwekkend maar met een beetje meer overzicht laat hij andere ook scoren waardoor het zelfs 8-1 had kunnen worden. Stegeman haalde bij GoAhead zelfs de spits eraf om er een extra centrale verdediger bij te zetten om de schade te beperken.
+1/-0

 
Ze waren gewoon allemaal goed, alleen Gakpo speelt de bal soms nog wel eens over, wat Aboukhlal nooit doet.
+1/-0

 
1 jaar geleden
Op die leeftijd is het goed dat een spits zelf graag scoort, toch de grootste trigger van een spits om er vol voor te gaan. Buiten dat, hij maakt het ook gewoon waar door 3 keer te scoren.
+1/-0


PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!
Laatste nieuws
Tagcloud

aarde alchemist antonh besmettingen bommel boycot corona crockett evident experts james klimaatverandering klompje madueke malen medicijnen mondkapjes nederland nikiforov ondernemer oranje perzik quarantaine quarantaineplicht schmidt sonny unnerstall vaccins vhtlsaw willems