Transparent
Inloggen
Sluiten

Skycomm komt met details over marketingcontract

8 januari 2003 16:47

Verslaggever: RvW

In een exclusief artikel van het Koreaanse Hot komt het marketingbureau met uitgebreide detals van het marketingcontract dat in het weekend in Eindhoven ondertekend zou worden met PSV voorzitter Van Raaij. Het contract zal lopen van februari 2003 tot juli 2004, zo liet een woordvoerder van Skycomm weten. Onderdelen van het contract zijn de uitzendrechten in Korea, sponsormogelijkheden en de komst van PSV voor vriendschappelijke wedstrijden.

Zo staan er volgens Skycomm naast het World Peace King Cup (nieuwe naam van het toernooi van komende zomer) twee vriendschappelijke duels tegen Anyang (ploeg van Young-pyo Lee) en Suwon op het programma. In 2004 volgen dan nog 3 duels tegen het Olympisch elftal, Anyang en Ulsan. Skycomm verwacht de tv-rechten voor zo'n 1.5 miljoen dollar te kunnen verkopen aan ??n van de grote Koreaanse televisiestations (KBS, MBC, SBS). Het zou in totaal om 61 duels gaan in anderhalf jaar tijd, waaronder alle competitiewedstrijden. Daarnaast zitten in het pakket ook exclusieve interviewrechten na de wedstrijden met Hiddink en de Koreaanse PSV'ers.

Voor wat betreft de sponsorcontracten verwacht Skycomm zo'n 3 miljoen dollar binnen te kunnen slepen. onderdeel van die contracten met Koreaanse bedrijven zullen o.a. reclameborden en het gebruik van de image-rechten van PSV en de spelers in Korea zijn, zo meldt Skycomm in Hot.

Meer op




Tags

skycomm marketingcontract anyang hot korea detals hiddink interviewrechten kbs king lee marketingbureau mbc ondertekend pakket peace pyo raaij reclameborden sponsorcontracten sponsormogelijkheden suwon uitzendrechten ulsan world

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bergwijn bla business dichterbij eredivisie feyenoord kompas kou kroes madueke oost overmars praag psveldhoven ramalho renners romario ruilen rvc sandler seat skipper soccernews sparta utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte