Transparent
Inloggen
Sluiten

Érick Gutiérrez: 'De mozaïek die de fans maakten van de Mexicaanse vlag vond ik heel mooi'

8 december 2018 11:21

Érick Gutiérrez gaf in gesprek met Fox Sports aan blij te zijn dat hij uitgerekend op de Mexicaanse avond zijn competitiedebuut in de basis mocht maken. "De fans waren geweldig. De mozaïek die ze maakten van de Mexicaanse vlag vond ik heel mooi", aldus de middenvelder. "Toen ik hier kwam wist ik dat het team in het voorseizoen al begonnen was met een project en ik moest profiteren van de minuten die ik kreeg. Nu zat ik dan bij de eerste elf en heb alles gedaan wat ik kon. Ik heb veel gelopen en geprobeerd om de bal te vragen. Het ging goed, maar ik weet dat ik nog beter kan."

De middenvelder kreeg de opmerking dat hij nu niet meer terug hoeft naar de bank. "Ik moet heel goed mijn best blijven doen op de training. Ik moet nog steeds dingen verbeteren. Ik moet hard blijven werken, omdat ik niet graag op de bank wil zitten", zo gaf hij aan. "Ik wil het hier goed doen. Ik ben blij hoe ik hier ontvangen ben en hoe mijn ploeggenoten gereageerd hebben. Ik voel me hier thuis en moet alles geven wat ik in me heb."

Gutiérrez werd gevraagd op welke positie hij het beste tot zijn recht komt. "Ik ben meer een acht, maar ik kan ook op tien spelen", zei hij daarop. "Vandaag speelde ik op tien. Dat vind ik ook leuk, maar dat vind ik wel lastiger omdat de bal dan meer van achteruit komt en daar moet ik nog meer aan wennen. Mijn beste positie is als acht."

De middenvelder kreeg ook de vraag of hij Lozano moest opbeuren, omdat hij boos leek nadat hij gewisseld werd. "Ik ken hem al langer. Hij wil nooit gewisseld worden. Hij wil altijd spelen en scoren. Hij wil niets missen", aldus Guti. "Misschien dacht hij dat hij meer doelpunten had kunnen maken of meer in het veld had kunnen doen. Ik denk niet dat hij boos op iemand is. Hij is een geweldige speler die altijd beter wil worden en nooit gewisseld wil worden."




Discussieer mee op de forums


Tags

gutierrez mozaiek vlag competitiedebuut fox guti lozano opbeuren project voorseizoen

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

albert alcohol bakayoko brenet brobbey ehvdgxt excelsiorvriend gakpo izecson job koen lozano madueke maduro obelix obispo onzin paniek popcorn psvrijnwoude ridicuul rijbewijs roger santos sutalo trestena twente var xavisimons zusje