Transparent
Inloggen
Sluiten

Steven Bergwijn: 'We willen winnen en het zo mooi mogelijk afsluiten'

10 december 2018 08:33 - De Telegraaf

Ondanks dat er voor PSV niets meer op het spel staat, gaat de ploeg tegen Internazionale voor de winst. Dat geeft Steven Bergwijn aan in gesprek met De Telegraaf. "We stappen niet zomaar in het vliegtuig. We willen winnen en het zo mooi mogelijk afsluiten", aldus Bergwijn. "We hebben natuurlijk tegen betere teams gespeeld, maar ik heb niet het gevoel gehad dat we kansloos waren in deze poule. Dat is ook wel weer positief, maar aan de andere kant is het dan heel frustrerend dat we maar één punt hebben. Maar wij weten als team hoe wij ons hebben gepresenteerd. Daar kunnen we mee verder."

Zelf merkt de aanvaller dat hij door de wedstrijden in de Champions League beter is geworden. "Dat helpt natuurlijk enorm mee. Van wedstrijden op topniveau word ik beter", zo geeft hij aan. "Ik heb een paar goede wedstrijden gespeeld, maar ook een paar mindere. Dat is ook niet zo gek in deze poule, denk ik. Maar ik kijk naar het hele seizoen en niet alleen naar de Champions League."

Bergwijn gaat verder: "Tot nu toe vond ik Spurs de lastigste tegenstander. Niet zozeer door mijn directe tegenstander op Wembley, Serge Aurier, maar puur door de manier waarop zij speelden."

Meer op De Telegraaf




Tags

bergwijn aurier internazionale serge spurs telegraaf topniveau wembley

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


5 jaar geleden
Inter gaat gas geven want die gaan voor de tweede plaats. Kunnen wij mooi de gaatjes induiken en er proberen geniepig van te profiteren. Leuk om er met gelijkspel of (wie weet) winst van door te gaan, weten zij ook eens hoe dat voelt. Jammer dat het helemaal niks meer uitmaakt.
+1/-0



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.839 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

albert alcohol bakayoko brenet brobbey ehvdgxt excelsiorvriend gakpo izecson job koen lozano madueke maduro obelix obispo onzin paniek popcorn psvrijnwoude ridicuul rijbewijs roger santos sutalo trestena twente var xavisimons zusje