Transparent
Inloggen
Sluiten

Jong PSV in eigen huis onderuit tegen Cambuur

10 december 2018 21:54

Jong PSV heeft maandagavond verloren van Cambuur. Op de Herdgang ging de ploeg van Dennis Haar met 1-2 onderuit. Cody Gakpo maakte het enige doelpunt van Jong PSV. Voor de jonge aanvaller was het alweer zijn zevende doelpunt in de laatste vier competitiewedstrijden. Na bijna een uur spelen kreeg Bertalan Kun zijn tweede gele kaart en moest dus vertrekken.

Na 17 wedstrijden is Jong PSV terug te vinden op de achtste plek in de Keuken Kampioen Divisie.


Discussieer mee op de forums


Tags

jong cambuur bertalan gakpo herdgang

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


12 maanden geleden
Niveau was om te huilen zo slecht... gelukkig was het de jeugd maar, hoewel....
+1/-0

12 maanden geleden
Het is geen team dat de mogelijkheden heeft om op elkaar ingespeeld te raken, iedere week weer andere samenstelling, dus is het meer de mogelijkheid om individuele kwaliteiten te bekijken en die lopen er heus wel bij, Super kan het niet zijn en was het ook niet, ik vind sommige reacties/commentaar dus echt om te janken.
+1/-1

12 maanden geleden
Wat een belabberde scheids was dat, met o.a. een pingel tegen wat eigenlijk een overtreding tegen vd Meulenhof was. Niemand snapte ook maar iets van zijn beslissingen. Als dit de toekomst van het NL scheidsrechters corps is, dan hebben we een normaal weekend gehad, met 3 kanjers van fouten.
+1/-1

12 maanden geleden
Het was inderdaad weer een andere samenstelling met volgens mij vooral een andere en mindere verdediging.
Die penalty leek in eerste instantie totaal absurd,maar in de herhaling zie je dat die fransman(soulas?)een overtreding maakt waarbij de scheids hem op de stip mag leggen.
Jammer van de punten,maar helaas.
+1/-0

Laatste nieuws
Tagcloud

agnost atheist baumgartl bergwijn bommel castellano guus hag hendrix izecson jojo klompje kuijer malen nikiforov nos opgeleiden overheid qatar ricardo roken romaba rosario santos schwaab sir stelselmatig tabaksindustrie tinus vhtlsaw