Transparent
Inloggen
Sluiten

Denzel Dumfries: 'Het is altijd leuk als je scoort'

16 december 2018 00:50

In gesprek met Fox Sports gaf Denzel Dumfries aan blij te zijn dat hij zelf ook gescoord had. "Het is altijd leuk als je scoort. Dat is mooi. Een goede overwinning van ons", aldus Dumfries. "Hopelijk gaan er nog vele volgen en gaan we met z'n allen op deze voet verder, want het gaat goed."

De wedstrijd was wel moeilijker dan het leek. "Zij zijn heel sterk op de counter en we hebben een paar keer gevaarlijk balverlies geleden", zo gaf hij aan. "Maar ik denk dat we de wedstrijd goed hebben uitgespeeld en daar mogen we trots op zijn."

Dumfries komt hard opzetten. Een paar maanden na zijn komst is hij ondenkbaar uit de opstelling van PSV en is hij ook international van het Nederlands elftal. "Het gaat nu goed. Ik werk er keihard voor. Afgelopen jaren heb ik geïnvesteerd om deze dingen te kunnen halen. Dan is het alleen maar hartstikke mooi dat je hier dan staat en bij PSV tot nu toe heel goed speelt", zei hij daarover. "Het is een beloning voor al die woensdagavonden dat ik buiten heb gestaan en heb getraind bij de amateurs. Hartstikke mooi en lekker doorgaan nu."




Tags

dumfries balverlies counter fox ondenkbaar woensdagavonden

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.845 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

alchemist bakayoko bastard bergwijn eredivisie feyenoord flamingo hato hendrikus izecson jevon jong koen kou kroes madueke manolev praag psveldhoven ramalho renners romario rvc sandler shevchenko skipper slot tuchtcommissie vip wedstrijdrapportage